рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo C30 3 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC7972 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO C30 3 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Volvo C30 3 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T su neophodan dodatak za vaše vozilo. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i sigurnim za prevoz tereta. Bez obzira na to da li vam je potreban krovni kofer, nosač za bicikl ili nosač za skije, ovi krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i lako prenesete sve što vam je potrebno.

Prednosti krovnih nosača Volvo C30 3 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T

  • Izuzetno izdržljivi: Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i bezbedni za prevoz tereta.
  • Atraktivan dizajn: Šipke Airo T imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će vašem vozilu dati modernu i luksuznu notu.
  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate.

Ovaj set krovnih nosača uključuje:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Aerodinamične aluminijumske šipke koje se jednostavno montiraju na krov vozila. Otporne su na sve vremenske uslove i imaju poboljšano prigušenje buke.
  • Krovni kit – Cruz 935-462: Potreban deo za pričvršćivanje krovne šipke na krov automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i savršeno se uklapa uz krovni nosač.

Prednosti krovnih nosača Volvo C30 3 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Izuzetno izdržljivi i sigurni
  • Atrakivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža

Započnite avanturu i obezbedite sebi potrebni prevozni prostor uz krovne nosače Volvo C30 3 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T. Poručite ih danas i uživajte u pogodnostima koje vam pružaju.

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja