рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Yaris 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5725 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA YARIS 5 VRATA (1999-2005), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Visokokvalitetni aluminijumski profili
 • Set sadrži sve potrebne delove za montažu
 • GS-TÜV sertifikat
 • Kompatibilan sa vozilima sa standardnim uzdužnim šinama

PONUDA: KOMPLETAN SET ZA VAŠ TOYOTA YARIS

Krovni nosači su neophodni ako želite da prevozite teret na krovu svog vozila. Nordrive RailPro M je idealno rešenje za vaš Toyota Yaris 5 vrata (1999-2005). Kvalitetni aluminijumski profili pružaju sigurnost i izdržljivost. Sa ovim setom krovni nosači će biti jednostavni za montažu i spremni su za upotrebu.

DIZAJNIRANO SA PAŽNJOM DO DETALJA

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Ovi nosači imaju posebne kanale za montažu nosača za skije i bicikle. Donji kanali su dizajnirani za lako povezivanje krovne šape sa šipkom. Nakon montaže šipki, možete staviti gumene poklopce na krajeve šipki radi dodatne zaštite.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od izdržljive kompozitne plastike. Zahvaljujući hvatačima, šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Ove šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom montaže i vožnje. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

MONTAŽA I UPOTREBA

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučuje se pažljivo čitanje uputstva za montažu. Proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni i sledite korake kako je navedeno. Bezbednost je najvažnija, zato pročitajte i bezbednosno uputstvo kako biste se pridržavali svih pravila.

ZAŠTO IZABRATI NORDRIVE RAILPRO M ZA TOYOTA YARIS?

 1. Pouzdanost: Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnih materijala i prolaze stroge bezbednosne standarde. Možete se osloniti na njih tokom vaših putovanja.
 2. Jednostavna montaža: Set je dizajniran tako da montaža bude laka i brza. Svi delovi su vrlo precizno prilagođeni i odgovaraju modelu Toyota Yaris 5 vrata (1999-2005).
 3. Bezbedan prevoz tereta: Zahvaljujući kanalima i gumiranim profilima, teret će ostati stabilan i siguran tokom vožnje. Ne morate brinuti o oštećenjima ili klizanju tereta.
Prednosti:
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Kvalitetni aluminijumski profili
 • Bezbedan prevoz tereta

UZMITE KROVNE NOSAČE ZA TOYOTA YARIS 5 VRATA (1999-2005) SADA!

Ne propustite priliku da nabavite ove krovne nosače i pružite sigurno i praktično rešenje za prevoz tereta na krovu svog vozila. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i završite svoju kupovinu danas!

Napomena: Ova ponuda se odnosi samo na krovne nosače, a ne na dodatnu opremu poput krovnih kofera ili nosača za bicikle.

Pogledajte ostale proizvode iz naše ponude

Za kvalitetan i siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila, izaberite Nordrive RailPro M krovne nosače!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja