рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Yaris (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13087 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA YARIS (1999-2005), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Kompletan set krovnih nosaca za Toyota Yaris vozila!

Krovni nosaci Toyota Yaris su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan izbor za vaš Toyota Yaris. Ovi krovni nosaci se isporučuju kao kompletnan set, spremni za ugradnju.

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Uz ove krovne nosace možete bezbedno montirati krovne kofera, ski nosače, ili nosače za bicikla.

Savršeno prianjanje i zaštita vašeg vozila

Krovni nosaci Toyota Yaris (1999-2005) imaju teleskopske celicne sipke koje se mogu prilagoditi različitim dužinama šina na vašem vozilu. Zahvaljujući čeličnom pojasu na krovnoj šapi, ovi nosaci pružaju odlično prianjanje na krovne šine. Dodatno, šapa i pojas su obloženi EPDM gumom koja pruža zaštitu od ogrebotina na krovu vozila.

Bezbednost je na prvom mestu, stoga ovi nosaci poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju da se krovni kofer, ski nosači ili nosači za bicikle čvrsto i sigurno montiraju.

Kompatibilnost i nosivost

Navedeni model krovnih nosača je namenjen isključivo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama, odvojenim od krova. Molimo vas da proverite da li vaš Toyota Yaris ispunjava ove uslove pre kupovine.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost iznosi čak 100kg. To znači da možete bez brige prevoziti sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Sigurnost i uputstva za montažu

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja su priložena u paketu. Proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni pre početka montaže. Bezbednost je od izuzetne važnosti, stoga se strogo pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više detalja i specifikacija. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.


Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični materijal
– Prilagodljive teleskopske sipke
– Bezbedno i pouzdano prianjanje na krovne šine

Započnite svoje avanture i uživajte u sigurnoj vožnji sa Nordrive krovnim nosačima za Toyota Yaris! Kupite ih danas i osigurajte sebi praktično i pouzdano rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Svoje Toyota Yaris iskustvo možete dodatno unaprediti uz Nordrive krovne nosače. Iskoristite njihovu nosivost i pouzdanost da bezbrižno putujete i transportujete svoje stvari.

Kupite odmah i prepustite Nordrive krovnim nosačima da vam olakšaju organizaciju i pruže bezbednost na putu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja