рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Verso (2009-2018), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13288 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA VERSO (2009-2018), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Prednosti

 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
 • Jednostavan set za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Specifikacije

 • Kompatibilnost: Toyota Verso (2009-2018)
 • Materijal: Čelik
 • Maksimalno rastojanje između šina: 136cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Toyota Verso su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Set krovnih nosača Nordrive SnapFit 2 je kompletno rešenje koje obuhvata sve što vam je potrebno za montažu na vašem vozilu. Bezbednosni GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i pouzdanost ovih krovnih nosača.

Šipke su teleskopske, što znači da su podešive u dužini i mogu se prilagoditi vozilima sa različitim širinama krovnih šina. Izrađene su od visokokvalitetnog čelika, pružajući izuzetnu snagu i sigurnost. Krovne šape, koje se montiraju na krovne šine, imaju čelični pojas koji osigurava savršeno prianjanje. Sve šape i pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovnih šina.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Molimo vas da pročitate uputstva za montiranje kako biste sigurno instalirali nosače i proverite da li su svi delovi prisutni u setu.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 136cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Možete biti sigurni da će vaši tereti biti sigurni i dobro zaštićeni tokom putovanja.

Uverite se da ste pažljivo pročitali bezbednosna uputstva i pridržavajte se svih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača. Vaša sigurnost i sigurnost vašeg vozila su nam na prvom mestu.

Nordrive SnapFit 2 krovni nosači su odličan izbor za sve Toyota Verso vlasnike koji žele sigurno i efikasno prevoziti teret. Uverite se sami kako vam ovi nosači mogu olakšati svakodnevne zadatke i putovanja.

Prednosti

 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika koje se mogu prilagoditi različitim širinama krovnih šina
 • Jednostavan set za instalaciju, sa svim potrebnim delovima uključenim
 • GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja