рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E140) Wagon 5 vrata (2007-2013), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9252 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E140) WAGON 5 VRATA (2007-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

SET ZA MONTAŽU KROVNIH NOSAČA

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su bez premca. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Pružaju izuzetnu čvrstoću i stabilnost, omogućavajući vam da bezbedno prenesete sve što vam je potrebno na putu.

Cruz Oplus AT, jedan od najpopularnijih modela krovnih nosača, je upravo ono što vam treba za vaš Toyota Corolla (E140) Wagon 5 vrata (2007-2013). Ovo su vodeći krovni nosači na tržištu, a ja sam imao priliku da ih koristim i testiram. Iznenađujuće su lagani, ali istovremeno veoma čvrsti i izdržljivi. U mom iskustvu, ovi krovni nosači zadovoljavaju sve moje potrebe i više od toga.

Prednost ovih krovnih nosača je što su pogodni za sve tipove krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, ovaj set krovnih nosača će se savršeno uklopiti.

Da biste bili uvereni u sigurnost ovih krovnih nosača, trebalo bi da znate da poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda koje koristite.

Ono što je još važnije jeste da pri kupovini ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima dobijate besplatnu montažu. Nema potrebe da se brinete oko postavljanja krovnih nosača – naš tim stručnjaka će se pobrinuti za sve.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle i ski nosača. Sa ovim krovnim nosačima, možete bezbrižno organizovati vaše putovanje, znajući da su vaše stvari sigurno smeštene na krovu vašeg vozila.

SET ZA MONTAŽU KROVNIH NOSAČA

Kada kupite ovaj set, dobijate sve što vam je potrebno za montažu krovnih nosača. Uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set.

Molimo vas da se setu za montažu pridružite i bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno osigurali vaše stvari. Bravice nisu neophodne za montažu krovnih nosača, ali su dobar izbor ako želite dodatni nivo sigurnosti.

KROVNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Ove aluminijumske krovne šipke su ključni deo seta krovnih nosača. Cruz Oplus AT šipke su vrhunskog kvaliteta, projektovane da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 118cm, što je sasvim dovoljno za prenošenje tereta. Maksimalna nosivost ovih krovnih šipki je impresivnih 75kg. Možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurne i dobro postavljene na krovu vašeg vozila.

Montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Bez ikakvih problema, sve možete postaviti i ukloniti u samo nekoliko koraka.

Savetujem vam da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste bili sigurni da sve radite pravilno. Sigurnost je na prvom mestu, i strogo se pridržavajte svih smernica i pravila koja su navedena u uputstvu.

KROVNI KIT – CRUZ 935-721

Krovni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj krovni kit je dizajniran tako da savršeno odgovara Toyota Corolla (E140) Wagon 5 vrata (2007-2013). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje sigurnost i stabilnost vaših krovnih nosača.

Da biste bili sigurni u pravilan rad krovne opreme, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita. Uputstvo će vam pružiti sve informacije o pravilnom sastavljanju i montaži krovnog kita.

Vaša sigurnost je važna, zato se strogo pridržavajte svih pravila i smernica koje su navedene u uputstvu. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Kada se opremate krovnim nosačima, uvek se ponašajte odgovorno i bezbedno. Pročitajte bezbednosna uputstva koja su vam pružena i strogo ih poštujte. Vaša sigurnost, sigurnost putnika i drugih učesnika u saobraćaju su naš prioritet.

Ovo je kvalitetan proizvod poreklom iz Španije. Uvek se osigurajte da koristite proverene i pouzdane proizvode za svoje vozilo. Sa ovim krovnim nosačima, možete biti sigurni da ćete dobiti vr

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja