рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9250 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E120) SEDAN 4 VRATA (2001-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Prednosti krovni nosača Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT:

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju, tako da možete brzo i lako postaviti nosače na svoje vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, nosači su sigurni, stabilni i izdržljivi.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su odlično rešenje za sve vaše prevozne potrebe, bilo da želite da montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

Krovni nosači su neophodan dodatak za vašu Toyota Corollu (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007). Samo zamislite sve mogućnosti koje vam pružaju ovi nosači – bezbedno i praktično prenosite sve svoje stvari bez ikakvih briga.

Set krovnih nosača

Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Sve što vam je potrebno za montažu nalazi se u ovom setu.

Krovne šipke, koje su sastavni deo ovih krovnih nosača, izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala. One su dizajnirane da budu sigurne i stabilne, tako da možete biti potpuno bezbedni dok prevozite svoj prtljag na krovu automobila.

Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, što doprinosi dodatnoj sigurnosti. Poklopci hvatača izrađeni su od izdržljive ABS plastike koja je otporna na sve vremenske uslove.

Upustvo za montiranje krovnih šipki

Da biste što lakše postavili dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, na krovne nosače Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), preporučujemo vam da pažljivo proučite upustvo za montiranje krovnih šipki. U ovom upustvu ćete pronaći sve informacije i korake koje treba da pratite kako biste pravilno i bezbedno postavili svoju opremu.

Krovni kit

Uz ove krovne nosače možete poručiti i krovni kit. Krovni kit je poseban deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara vašem vozilu i obezbeđuje sigurno i čvrsto pričvršćivanje. Krovni kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika, što garantuje njegovu izdržljivost i dugotrajnost.

Bezbednosno uputstvo

Vaša sigurnost nam je veoma važna. Pre upotrebe krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno upustvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ovo će vam obezbediti bezbednu vožnju i sprečiti neželjene situacije.

Tehnička podrška

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci. Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju i pružiće vam sve potrebne informacije i savete. Pozovite nas na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršen dodatak za vaše vozilo. Sigurni, stabilni i izdržljivi, ovi nosači će vam omogućiti da prenosite svoje stvari na krovu automobila bez ikakvih briga. Montaža je jednostavna, a kvalitet materijala garantuje dugotrajnost.

Pronađite sve potrebne informacije i poručite svoje krovne nosače Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Ne propustite priliku da poboljšate funkcionalnost svog vozila i olakšate prevoz svih vaših stvari.


Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Univerzalna upotreba

Započnite svoju avanturu bezbrižnog putovanja danas! Poručite svoje krovne nosače Toyota Corolla (E120) Sedan 4 vrata (2001-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT na OXO MARKET!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja