рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9246 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E120) 3 VRATA (2002-2004), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealni za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju vrhunsku izdržljivost i sigurnost. Spreman za ugradnju, ovaj kompletan set nosača će vam omogućiti da prenosite teret bez ikakvih problema.

Visokokvalitetni nosači za vaš automobil

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu automobila, sigurnost je apsolutni prioritet. Upravo zato, krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT su sertifikovani od strane renomiranih institucija kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači izrađeni po najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti.

Lako i jednostavno montiranje

Kupci koji se odluče za kupovinu ovih krovnih nosača dobijaju i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Tako ćete imati potpunu sigurnost da su nosači pravilno postavljeni na vaš automobil.

Univerzalnost i funkcionalnost

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. S obzirom na to da su nosači dostupni u različitim verzijama, moći ćete da izaberete onu koja se najbolje uklapa u vaše potrebe i karakteristike krova vašeg automobila.

O aluminijumskim šipkama Cruz Oplus AT

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT dolaze sa aluminijumskim šipkama koje su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Ove šipke su dizajnirane da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovaj dizajn omogućava vam jednostavno postavljanje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Specifikacije:

  • Šipke Oplus AT su dužine 118cm
  • Maksimalna nosivost je 75kg

Krovni kit za bezbedno pričvršćivanje

Da biste nosače pravilno montirali na krov automobila, potreban vam je krovni kit. Krovni kit je dizajniran tako da se savršeno uklapa uz krov vašeg automobila. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj kit će vam omogućiti sigurno i čvrsto pričvršćivanje nosača.

Bezbednost na prvom mestu

Pre korišćenja krovni nosača, pažljivo pročitajte bezbednosna uputstva koja su priložena uz proizvod. Poštujte ta uputstva kako biste osigurali sigurnost sebe i drugih u saobraćaju.

Pomoć i podrška

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Zadovoljstvo i bezbrižnost

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu automobila, krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT su izbor koji garantuje zadovoljstvo i bezbrižnost. Uverite se i sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost.

Prednosti:

  • Izuzetna sigurnost i kvalitet
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalnost i funkcionalnost

PORUČITE ODMAH i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na vašem automobilu. Ne propustite priliku da postanete deo naše velike porodice zadovoljnih kupaca!


Vredi napomenuti da je ovaj opis proizvoda napisan na osnovu informacija o samom proizvodu. Posetite “OXO MARKET” da biste se uverili u sve karakteristike i prednosti krovnih nosača Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2002-2004), alu šipki – Cruz Oplus AT.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja