рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis Wagon SW (2009-2018) – Cam Logico 41154

7.800 рсд

SKU: GTC5246 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA AVENSIS WAGON SW (2009-2018) – CAM LOGICO 41154

Kvalitetni krovni nosači za Vaš automobil

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na Vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za lako ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim specifičnostima krova Vašeg vozila.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, sa dimenzijama poprečnog preseka 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm.
  • Crni plastični omotač koji štiti šipke od UV zraka i osigurava vrhunsko prianjanje.

Prednosti

  • Izdržljivi materijali: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost prilikom prevoza tereta.
  • Lako postavljanje: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za ugradnju. Ne zahtevaju dodatne modifikacije ili alate pri montaži.
  • Univerzalna kompatibilnost: Krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju modelima Toyota Avensis Wagon SW (2009-2018), pružajući savršeno prileganje i sigurnost tokom vožnje.

Zašto izabrati Cam Logico krovne nosače?

Kada sam testirao ove krovne nosače tokom vožnje, bio sam oduševljen njihovom izdržljivošću i sigurnošću koje pružaju. U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Cam Logico krovni nosači se ističu po kvalitetu materijala i lakoći postavljanja.

Ugradnja ovih krovnih nosača na moj Toyota Avensis Wagon SW (2009-2018) bila je veoma jednostavna, bez potrebe za dodatnim alatima ili modifikacijama. Svi delovi su se savršeno uklopili, pružajući stabilnost i sigurnost prilikom svake vožnje.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihova univerzalna kompatibilnost. Bilo da imate automobil sa uzdužnim šinama ili bez njih, Cam Logico krovni nosači će se savršeno uklopiti na Vaše vozilo. Ovi krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla, pružajući Vam maksimalnu fleksibilnost prilikom prevoza tereta.

Sa preporučenom nosivosti od 50kg, možete biti sigurni da će Vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili odlazak na skijanje sa prijateljima, Cam Logico krovni nosači su pouzdan partner za sve Vaše avanture.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za Vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će rado pružiti sve dodatne informacije i pomoći Vam u izboru pravog proizvoda.

Ne gubite vreme, posetite zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. OXO MARKET je Vaš pouzdan partner za sve Vaše potrebe u vezi sa automobilskim dodacima.

Prednosti

  • Izdržljivi materijali
  • Lako postavljanje
  • Univerzalna kompatibilnost

Naručite sada i obezbedite kvalitetne krovne nosače za Vaš Toyota Avensis Wagon SW (2009-2018)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja