рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Avensis Cross Sport (III/T270) (2009-2015), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7395 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA AVENSIS CROSS SPORT (III/T270) (2009-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK


Prednosti

  • Atraktivan dizajn – Aerodinamične aluminijumske šipke integrisane sa hvatačima savršeno se prilagođavaju dizajnu i estetskom izgledu vašeg vozila.
  • Siguran i ekskluzivan izgled – Krovne šipke Airo Fuse ne prelaze ivice krova automobila, čime doprinose bezbednosti i eleganciji.
  • Laka montaža i upotreba – Montaža krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Opis proizvoda

Krovni nosači Toyota Avensis Cross Sport (III/T270) (2009-2015), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su savršeno rešenje za prevoz različitih tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletna set i spremni su za ugradnju na vaše vozilo.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima obezbeđena je i besplatna montaža.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Sa ovim krovni nosačima, prevoz tereta postaje mnogo lakši i praktičniji.

Set krovnih nosača se sastoji od:
– Krovne šipke – Cruz Airo Fuse Dark
– Krovni kit – Cruz 936-022

Krovna šipka Airo Fuse Dark je integrisana aerodinamična aluminijumska šipka u crnoj boji, koja garantuje sigurnost i ekskluzivan izgled vašeg vozila. Dužina šipke je 98cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ove šipke odlikuje laka montaža i prilagođavanje dizajnu novih modela vozila.

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen i izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste pravilno izvršili montažu i osigurali sigurnost. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate svih navedenih pravila radi bezbednosti.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 kako bismo vam pružili tehničku podršku i savete.

Krovni nosači Toyota Avensis Cross Sport (III/T270) (2009-2015), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su pouzdani, sigurni i estetski privlačni nosači koji će vam omogućiti da bezbedno i praktično prevozite teret na krovu svog vozila. Nabavkom ovih krovni nosača, dobićete kompletnu opremu koja je neophodna za siguran i udoban prevoz tereta.

Za više informacija o ovom proizvodu posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.


Prednosti:
– Atraktivan dizajn
– Siguran i ekskluzivan izgled
– Laka montaža i upotreba


Završne misli

Krovni nosači Toyota Avensis Cross Sport (III/T270) (2009-2015), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su kvalitetan proizvod koji će vam olakšati prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Uz njihov atraktivan dizajn, sigurnost i lakoću upotrebe, ovi nosači su idealan izbor za sve vaše potrebe prevoza.

Nemojte čekati, nabavite ove krovne nosače i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta sa stilom.


Pogledajte našu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i donesite pravu odluku za vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja