рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Wagon R+ (2000-2007) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40072

10.300 рсд

SKU: GTC10829 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUZUKI WAGON R+ (2000-2007) 5 VRATA, BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA – CAM TOTUS 40072

Opis proizvoda

Krovni nosaci Suzuki Wagon R+ (2000-2007) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40072 su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Izradeni su od visokokvalitetnog celicnog profila, pruzajuci vam pouzdanost i sigurnost pri transportu.

Svaki set krovnih nosaca dolazi kao potpuno opremljen za ugradnju, pruzajuci vam jednostavnost i prakticnost. Bez obzira na tip krovnih nosaca koje trazite, Cam Totus ima razlicite verzije koje su kompatibilne s razlicitim modelima vozila.

Krovni nosaci su neophodan dodatak za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Omogucavaju vam da bezbedno i efikasno transportujete vazne stvari tokom putovanja.

Specifikacije

  • Kompletan set krovnih nosaca
  • Napravljeni od kvalitetnog celicnog profila
  • Crne boje
  • Preporucena nosivost: 50kg
  • Dve celicne sipke debljine 1,2mm i preseka 40x25mm
  • Dužina sipke: 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost: Krovni nosaci su izradeni od visokokvalitetnog celicnog profila, pruzajuci vam sigurnost pri transportu vaznih stvari na krovu vaseg vozila.
  • Jednostavna instalacija: Set dolazi kompletno opremljen za ugradnju, omogucavajuci vam da brzo i lako montirate krovne nosace na svoje vozilo.
  • Univerzalna kompatibilnost: Cam Totus 40072 krovni nosaci su dizajnirani za Suzuki Wagon R+ (2000-2007) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina. Bez obzira na vas model vozila, ovi nosaci ce savrseno odgovarati.

Zakljucak

U potrazi ste za kvalitetnim krovnim nosacima koji pruzaju sigurnost i pouzdanost pri transportu vaznih stvari na krovu vaseg vozila? Onda su Cam Totus 40072 krovni nosaci savrsen izbor za vas! Sve sto vam je potrebno da biste bili sigurni i spremni za putovanje je ovaj kompletno opremljen set koji mozete lako montirati na svoj automobil. Bez obzira da li nosite krovne kofera, ski nosace ili nosace za bicikle, ovaj set ce vam omoguciti da bezbedno prenesete sve sto vam je potrebno.

Ne gubite vise vreme trazeci druge alternative. Porucite Cam Totus 40072 krovne nosace odmah i budite spremni za svoje sledece avanture na putu!

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas pozovite na 021/442-954 ili posetite nasu zvanicnu internet stranicu na OXO MARKET.

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost pri transportu vaznih stvari na krovu vozila
  • Jednostavna instalacija, kompletno opremljen set
  • Univerzalna kompatibilnost s vozilima Suzuki Wagon R+ (2000-2007) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja