рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki SX4 (sa uzduznim sinama) 5v (2006-), alu sipke – G3 Open Alu 127

11.500 рсд

SKU: GTC11713 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI SX4 (SA UZDUŽNIM SINAMA) 5V (2006-), ALU SIPKE – G3 OPEN ALU 127

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Tip vozila: Suzuki SX4 (sa uzdužnim sinama) 5v (2006-)
  • Dužina nosača: 127cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Udobnost i Sigurnost na Putu

U potrazi ste za idealnim krovim nosačima za vaš Suzuki SX4? Predstavljamo vam G3 Open Alu 127 krovne nosače – rešenje koje vam omogućava da sigurno i udobno prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila.

G3 krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji pruža izuzetnu čvrstoću i izdržljivost. Ne samo da su funkcionalni, već su i estetski privlačni, sa posebnim poklopcima koji štite krajeve nosača od oštećenja.

Ovi krovni nosači su idealan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate putovanje na planinu, vikend escape na jezero ili jednostavno želite da povećate prostor za prevoz stvari, G3 Open Alu 127 nosači su pravi izbor.

Jednostavna Montaža

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. G3 Open Alu 127 krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Nema potrebe za dodatnim alatom ili komplikovanim postupcima. Samo postavite nosače na krov vašeg automobila i spremni ste za put.

Ukoliko imate nedoumice oko montaže ili niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš model automobila, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju. Uvek možete kontaktirati naš broj 021/442-954 za dodatne informacije i savete.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Izdržljiv aluminijumski profil
  • Estetski privlačan dizajn

Nabavite svoje G3 Open Alu 127 krovne nosače i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji, dok vam krovni prostor pruža dodatnu slobodu za prevoz svega što vam je potrebno. Ne ograničavajte se, već slobodno krenite na put sa pouzdanim G3 nosačima.

Ukoliko želite da proverite našu kompletnu ponudu krovnih nosača, posetite našu veb stranicu ovde.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja