рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Swift IV (2005-2010) 5 vrata – Cam Totus 40093

10.300 рсд

SKU: GTC10874 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUZUKI SWIFT IV (2005-2010) 5 VRATA – CAM TOTUS 40093

Krovni nosaci Suzuki Swift IV (2005-2010) 5 vrata – Cam Totus 40093 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili trajnost i sigurnost. Ovi krovni nosači su kompletan set spreman za brzu i laku ugradnju na vašem vozilu.

Specifikacije

  • Set se sastoji od:
  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

  • Preporučena nosivost: 50kg.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 za dodatne informacije.

Krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak koji omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vašem vozilu. Sa krovnim nosačima, vaša putovanja postaju mnogo udobnija i praktičnija. Možete poneti sve što vam je potrebno, bilo da se radi o prtljagu, sportskoj opremi ili biciklima.

Uz Cam Totus krovne nosače, nećete morati brinuti o ograničenju prostora u automobilu. Sve što vam je potrebno može lako biti smešteno na krovu vašeg vozila, čime se oslobađa prostor unutar kabine za udobnost putnika.

Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Cam Totus krovni nosači su dizajnirani tako da omoguće jednostavnu montažu na vaše vozilo. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i adapterima koji se precizno uklapaju na vaše vozilo. Nećete morati da zovete profesionalce ili gubite dragoceno vreme na kompleksnu instalaciju. Sve možete obaviti sami!

Kad je u pitanju sigurnost, Cam Totus krovni nosači su pouzdan izbor. Sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje i adapterima, vaši krovnici će sigurno ostati na svom mestu tokom vožnje. Nećete imati briga o njihovom pomeranju ili padanju, čak ni pri većim brzinama.

Idealni za vas i vaše vozilo

Cam Totus krovni nosači su savršen izbor za vlasnike Suzuki Swift IV (2005-2010) modela sa 5 vrata. Oni su pažljivo dizajnirani da savršeno odgovaraju vašem vozilu i ističu njegov stil. Bez obzira da li putujete na duže udaljenosti ili ste samo u potrazi za praktičnim načinom za prevoz dodatnog tereta, ovi krovni nosači su tu da ispune sve vaše potrebe.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i adapterima za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.
  • Sigurno pričvršćivanje: Čelični sistemi za pričvršćivanje i adapteri osiguravaju da nosači ostanu čvrsto na mestu tokom vožnje, čak i pri većim brzinama.
  • Povećana praktičnost: Sa krovom vašeg vozila oslobođenim od tereta, možete uživati u udobnoj vožnji i bezbrižnom prevozu dodatnih stvari.

Naručite danas i olakšajte svoja putovanja

Ne gubite više vreme na razmišljanje! Naručite krovne nosače Suzuki Swift IV (2005-2010) modela sa 5 vrata i olakšajte svoja putovanja već danas. Uz Cam Totus krovne nosače, vaša vožnja će postati udobnija, praktičnija i sigurnija.

Sve što trebate uraditi je kliknuti na dugme “Dodaj u korpu” i završiti jednostavan postupak poručivanja. Ne čekajte više – iskoristite ovu priliku i nadogradite svoje vozilo na bolje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja