рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Jimny 3 vrata (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5752 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI JIMNY 3 VRATA (2014-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači predstavljaju kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat i mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

OPREMLJENI ZA SVAKODNEVNA PUTOVANJA

Krovni nosači za Suzuki Jimny 3 vrata (2014-2018) obezbeđuju sigurnost i stabilnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od izdržljivog aluminijumskog materijala, krovni nosači Nordrive RailPro M pružaju pouzdanu podršku i izdržljivost.

LAKA MONTAŽA I DISKRETAN DIZAJN

Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVA I PRIDRŽAVAJTE SE BEZBEDNOSTNIH PRAVILA

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su svi potrebni delovi iz navedenog seta prisutni. Takođe, se strogo pridržavajte bezbednosnih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Proizvod poseduje zvaničnu stranicu na kojoj možete dobiti dodatne informacije i pregledati sve krovne nosače u našoj ponudi.

PREDNOSTI:

  • Izdržljivi aluminijumski materijal
  • Sigurna i stabilna podrška
  • Lak za montažu
  • Diskretan dizajn
  • Pogodno za krovne kofera, ski nosače i nosače za bicikle

NAPOMENA: Ovaj proizvod je kreiran na osnovu datiх informacija o proizvodu i ne predstavlja stvarne karakteristike ili prednosti samog proizvoda. Molimo vas da se detaljnije informišete na samoj stranici proizvoda o njegovim stvarnim mogućnostima.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem naše internet prodavnice.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja