рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8053 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEVORG (I/VM) SW (2015-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Savršeno rešenje za prevoz svih potreba na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su kompletan set koji je spreman za montažu i jednostavan za instalaciju.

Kada birate krovne nosače za svoj automobil, možete biti u potpunosti sigurni u njihovu kvalitet jer poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati obezbeđuju da su nosači testirani i prošli sve potrebne bezbednosne provere.

Prednosti krovnih nosača Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo X Dark:

  1. Izdržljive aluminijumske šipke: Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove aerodinamične šipke imaju atraktivan dizajn i pružaju sigurnost prilikom prevoza.
  2. Jednostavna montaža: Zahvaljujući kompletu za montažu koji dolazi uz nosače, njihova instalacija je brza i jednostavna. Bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnim znanjem.
  3. Kompatibilnost sa dodatnom opremom: Na ovim nosačima možete lako i sigurno postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili skije. Pružaju vam fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja vašim potrebama.

Uz set krovnih nosača dolazi i krovni kit koji omogućava sigurno pričvršćivanje nosača na krov automobila. Krovni nosači imaju dužinu od 118cm i mogu nositi do 75kg tereta. Molimo vas da prilikom montaže nosača pažljivo pročitate uputstvo kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače na vaš automobil.

Upustvo za Montiranje Krovnih Šipki ovde

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a ovde

Vaša sigurnost nam je veoma važna, stoga vas molimo da pažljivo pročitate i pridržavate se Bezbednosnog Uputstva koje se nalazi ovde. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa odabirom pravih nosača za vaš automobil, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Zemlja porekla: Španija

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda ovde i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Krovni nosači Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo X Dark su savršeno rešenje za prevoz vaših tereta. Uverite se u kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda i naručite ga danas.

Prednosti:

  • Izdržljive aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža
  • Kompatibilnost sa dodatnom opremom

Naručite već danas i uživajte u svim pogodnostima koje vam pružaju Cruz krovni nosači!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja