рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9265 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (V/BM) WAGON (2009-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijuma i pružaju maksimalnu sigurnost i stabilnost. Bez obzira da li vam je potreban prostor za krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe.

Napredne karakteristike i prednosti

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost.
  • Sertifikovani: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.
  • Besplatna montaža: Prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu.
  • Univerzalna upotreba: Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.
  • Jednostavna instalacija: Set za montažu krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim elementima i spreman je za brzu i jednostavnu instalaciju.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača sastoji se od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači izrađeni od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost prilikom prevoza dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija.

Dužina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, postavljanje dodatne opreme je veoma jednostavno i praktično.

Krovni kit

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran za Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014) model. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje izuzetnu sigurnost i pouzdanost.

Bezbednost je prioritet

Vaša bezbednost nam je veoma važna. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbedosna uputstva koja se nalaze uz proizvod i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom instalacije i upotrebe ovih krovnih nosača.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AX proizvedeni su u Španiji. Za više informacija o proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Sertifikovani prema međunarodnim standardima
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Nabavite krovne nosače Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014) i obezbedite siguran i udoban prevoz svih vaših potrebnih stvari. Poručite danas i uživajte u neuporedivom kvalitetu i pouzdanosti koje ovi krovni nosači pružaju.


Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod, ispunite kontakt formu i naš tim će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja