рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8050 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (V/BM) WAGON (2009-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Napredni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neizostavni dodatak za vaše vozilo kada je potrebno preneti teret na krovu. Uz kvalitetne krovne nosače, kao što su Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X, možete biti sigurni da ćete svoj teret preneti bezbedno i pouzdano.

Karakteristike:
– Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila
– Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
– Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Pružite vrhunsku zaštitu svojim teretom

Kada se odlučite za Krovne nosače Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X, dobijate vrhunsku zaštitu i sigurnost za vaš teret. Ovi krovni nosači su neophodni deo kada želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Dizajnirani su da se savršeno uklapaju u vaše vozilo i garantuju pouzdanost bez obzira na to koliko tešak teret prenosite. Ovi krovni nosači su sertifikovani prema najvišim standardima, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Paket koji sadrži sve što vam je potrebno

Kupovinom Krovnih nosača Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X, dobijate kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u jednom paketu, tako da nećete morati posebno da kupujete dodatne delove.

Uz ove krovne nosače, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje ako želite dodatnu sigurnost. Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki kako biste se detaljnije upoznali sa procesom montaže.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke – Cruz Airo X imaju aerodinamičan dizajn koji donosi brojne benefite. Ove aluminijumske šipke su napravljene kao avionsko krilo, što osigurava optimalno kretanje vazduha i umanjuje otpor pri putovanju.

Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn ovih šipki čini ih idealnim izborom za vašu Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014). Aluminijumski materijal pruža izvanrednu izdržljivost, dok čelični hvatači (stope) garantuju sigurno prijanjanje. Takođe, poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Sve ove karakteristike omogućavaju vam da postavite dodatnu opremu na krov vozila, kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači za skije, bez ikakvih problema.

Bezbednost i pouzdanost

Kada je u pitanju sigurnost i pouzdanost, Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X zadovoljavaju najviše standarde. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ovi krovni nosači su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi se osigurala potpuna bezbednost prilikom prevoza tereta.

Vaša sigurnost i sigurnost vašeg tereta su naš prioritet. Zato smo obezbedili uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita kako biste bili sigurni da ispravno postavljate i koristite ove proizvode. Molimo vas da pročitate Bezbednosno Upustvo i Uputstvo za Montiranje kako biste se strogo pridržavali preporuka i osigurali sigurnost tokom upotrebe.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha
  • Lako montiranje i korišćenje
  • Visoka nosivost od 75kg

Napomena: Ova verzija proizvoda se odnosi na Krovne nosače Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X. Za sve ostale verzije, molimo Vas da posetite našu zvaničnu stranicu.

Zapamtite, ovaj proizvod ne samo da je estetski privlačan, već će i obezbediti potrebnu podršku i sigurnost pri prevozu vašeg tereta. Nabavite Krovne nosače Subaru Legacy (V/BM) Wagon (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo X i uživajte u maksimalnoj udobnosti i bezbednosti prilikom putovanja.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu! Poručite sada i obezbedite pouzdanu podršku za sve vaše prevozne potrebe!

^^^^^^^
Prednosti:
– Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha
– Lako montiranje i korišćenje
– Visoka nosivost od 75kg

Poručite sada i obezbedite pouzdanu podršku za sve vaše prevozne potrebe!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja