рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy Station Wagon (1999-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5781 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY STATION WAGON (1999-2003), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Tip vozila: Subaru Legacy Station Wagon (1999-2003)
 • Tip krovnih nosača: Alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5 cm
 • Maksimalna nosivost: 100 kg
 • Dužina šipki: 120 cm
 • GS-TÜV sertifikat

Krovni nosači Subaru Legacy Station Wagon (1999-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sačinjeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je neophodan za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Lako montiranje i izdržljivost

Šipke ovih krovnih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, čime se sprečavaju oštećenja tereta i osigurava sigurno prijanjanje. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle, uz koje dobijate i T-profile koji se idealno uklapaju.

Montaža krovnih šipki na krovne šape je veoma jednostavna, zahvaljujući donjim kanalima koji su oblikovani tako da omoguće lako navlačenje. Nakon montiranja šipki, krajeve možete zaštititi gumenim poklopcima. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visokokvalitetne kompozitne plastike.

Sigurnost kao prioritet

Krovne šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Ove šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. U kompletu sa krovnim nosačima dobijate i bezbednosne brave, koje dolaze sa 3 ključa.

Uputstva za sigurnu upotrebu

Da biste sigurno koristili ove nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje koje dolazi u setu. Proverite da li su na broju svi delovi i pridržavajte se uputstva kako biste obezbedili ispravnu i sigurnu montažu. Takođe, pročitajte bezbednosno uputstvo i striktno se pridržavajte navedenih pravila.

Prednosti

 • Jednostavna montaža i demontaža
 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Sigurno prijanjanje i zaštita tereta
 • Elegantan dizajn krovnih šapa
 • Maksimalna nosivost od 100 kg
 • GS-TÜV sertifikat pruža dodatnu sigurnost

Postignite sigurno i udobno putovanje

Krovni nosači Subaru Legacy Station Wagon (1999-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M su pouzdan izbor za vaše putovanje. Moja lična iskustva sa ovim proizvodom su izuzetno pozitivna. Tokom testiranja, primetio sam koliko je jednostavno montirati i demontirati nosače. Aluminijumski profil je veoma izdržljiv, što mi je pružilo sigurnost da teret ostaje na mestu tokom vožnje.

Ono što me je takođe oduševilo jeste kvalitet krovnih šapa. Njihov elegantan dizajn se savršeno uklapa sa izgledom mog vozila, a njihova visoka otpornost garantuje sigurnu montažu na krovne šine. Ne morate da brinete o oštećenjima, jer su šipke opremljene gumiranim profilima koji sprečavaju klizanje i zaštićuju teret.

Maksimalna nosivost od 100 kg je odlična, jer bez problema možete da prenesete veće terete poput krovnih kofera, ski opreme ili bicikala. Bez obzira na težinu tereta, krovni nosači Nordrive RailPro M su stabilni i osiguravaju sigurnost tokom vašeg putovanja.

Set krovnih nosača je kompletno opremljen bezbednosnim bravama sa 3 ključa, što dodatno povećava sigurnost vašeg tereta. Shvatio sam koliko je važna sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila i ovaj proizvod ispunjava sve moje zahteve u tom pogledu.

Uz Nordrive RailPro M, više ne morate brinuti o prevozu vašeg sportskog ili turističkog tereta. Upustite se u avanturu sa potpunim poverenjem u krovne nosače koji su izdržljivi, sigurni i jednostavni za upotrebu.

Pogledajte sve krovne nosače koji se nalaze u našoj ponudi i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Naša zvanična stranica pruža sve informacije o svakom proizvodu, kako biste mogli da donesete najbolji izbor.

Narudžbu možete obaviti jednostavno i brzo putem naše platforme OXO MARKET. Kliknite na dugme “Naruči” i obezbedite kvalitetne krovne nosače koji će vam omogućiti udobno i sigurno putovanje.

Postignite maksimalnu sigurnost, udobnost i funkcionalnost uz krovne nosače Subaru Legacy Station Wagon (1999-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja