рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Forester (2015-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5777 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU FORESTER (2015-2016), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila – sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Detalji o proizvodu

Krovni nosači Subaru Forester (2015-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M je kompletan set potreban za posedovanje krovnih nosača na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Krovne šape se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5 cm, a maksimalna nosivost je 100 kg. Dužina šipki je 120 cm.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o njemu. Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi i odaberite najbolju opciju za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Izdržljive aluminijumske šipke
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

[Button] Dodajte ove krovne nosače u korpu i obezbedite siguran prevoz vaših stvari na krovu vašeg Subarua Forestera!


Zapažanje: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i mojih ličnih iskustava sa proizvodom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja