рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14088 Kategorija:

KROVNI NOSACI SSANGYONG XLV (2016-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosaci Ssangyong XLV su tu da zadovolje sve vaše potrebe pri prevozu na vašem vozilu. Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila, bilo da poseduje pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Specifikacija

 • Materijal: Čelik presvučen PVC plastikom
 • Montaža: Jednostavna montaža na krovne šape
 • Kompatibilnost: Samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Povećajte svoje mogućnosti prevoza

Krovni nosaci Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive Club M su kompletan set koji vam je potreban da na vašem vozilu imate krovne nosače. Ovi krovni nosači vam omogućavaju da sa lakoćom montirate krovne kofere, nosače za bicikle ili nosače za skije. Bez obzira na to gde putujete, ovaj set će vam pružiti neophodnu podršku za prevoz različitih tereta.

Sigurnost na prvom mestu

Krovne šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika i presvučene PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava jednostavnu montažu krovne šipke na krovne šape, samo je potrebno navući krovne šape u kanale. Krajevi šipki su zaštićeni gumiranim poklopcima koji se postavljaju nakon montaže šipki. Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekog TPE materijala koji sprečava ogrebotine na uzdužnim šinama i garantuje odlično prijanjanje. Potrebno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo za vozila koja poseduju standardne uzdužne šine odvojene od krova.

Jednostavna montaža i sigurnost u vožnji

Da biste osigurali sigurnu upotrebu, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste izbegli povrede prilikom instalacije i korišćenja ovog proizvoda. Važno je da imate prave informacije i da budete sigurni dok koristite krovne nosace Ssangyong XLV.

Prednosti

 • Izrađeni od visoko kvalitetnog čelika
 • Otporni na klizanje i ogrebotine
 • Podesive šape za prilagođavanje različitim uzdužnim šinama
 • Lako montiranje na krovne šape
 • Bezbednost i sigurnost u vožnji

Svi proizvodi na jednom mestu – OXO MARKET

OXO MARKET nudi širok asortiman krovnih nosača i drugih proizvoda za vaše vozilo. Sve proizvode možete pronaći na našoj zvaničnoj online prodavnici. Uz krovne nosače Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive Club M, možete proširiti mogućnosti prevoza i udobnosti vašeg vozila. Ova investicija će vam omogućiti da povećate prostor u svom vozilu i da sigurno prenosite teret, bez obzira na to da li je u pitanju putovanje sa porodicom ili sa prijateljima.

Ne čekajte, nabavite svoj set krovnih nosača danas!

Sada je pravo vreme da nabavite svoj set krovnih nosača Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive Club M i unapredite svoje iskustvo u vožnji. Bezbednost, praktičnost i udobnost su na dohvat ruke. Nemojte propustiti ovu priliku! Posetite našu online prodavnicu OXO MARKET i već danas upotpunite svoje vozilo.

Napomena: Ove nosače je moguće koristiti samo na vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Molimo vas da pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva pre upotrebe proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja