рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ssangyong Rodius (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5774 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SSANGYONG RODIUS (2013-2019), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači koji će ispuniti sve vaše potrebe

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Nordrive RailPro M
 • Kompatibilnost: Ssangyong Rodius (2013-2019)
 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Sertifikat: GS-TÜV

Opis proizvoda

Krovni nosači Ssangyong Rodius (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su čvrsti i izdržljivi.

Set krovni nosača Nordrive RailPro M je potpuno spreman za ugradnju i dolazi sa svim potrebnim delovima. Bezbednost i pouzdanost ovih nosača je potvrđena GS-TÜV sertifikatom. Možete biti sigurni da ćete sa ovim nosačima vaša prtljaga biti sigurna tokom putovanja.

Da biste koristili krovne nosače Ssangyong Rodius (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M, potrebno je da vaše vozilo bude opremljeno standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, što sprečava oštećenja prtljage.

Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je jednostavna, uz pomoć kanala na šipkama i T-profila koji idealno ulaze u kanal. Krovne šape su dizajnirane za maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine automobila. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da je vaša prtljaga zaštićena.

Krovni nosači Ssangyong Rodius (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Kada koristite krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u setu. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila, kako biste osigurali sigurnu upotrebu nosača.

Prednosti

 • Visokokvalitetni materijali za trajnost i dugotrajnost
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Maksimalna sigurnost i zaštita prtljage
 • GS-TÜV sertifikat za potvrđenu pouzdanost
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu zaštitu

Poručite danas

Ne čekajte više, nabavite krovne nosače Ssangyong Rodius (2013-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M i osigurajte bezbedan i udoban transport vaše prtljage. Uverite se sami koliko su ovi nosači praktični i pouzdani. Poručite odmah!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je baziran na dostupnim informacijama. Molimo vas da se temeljno informišete o proizvodu pre kupovine.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja