рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ssangyong Korando (2011-), celicne sipke – Nordrive Club L

5.200 рсд

SKU: GTC14053 Kategorija:

KROVNI NOSACI SSANGYONG KORANDO (2011-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB L

PREDNOSTI

 • Kvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu
 • Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila
 • Set je spreman za jednostavnu ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
 • GS-TÜV sertifikovani
 • Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
 • Čelične sipke sa PVC presvlakom otpornom na klizanje i ogrebotine
 • Podesive krovne šape za maksimalnu prilagodljivost
 • Gumeni poklopci štite kraj šipki i obezbeđuju dodatnu zaštitu
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 118cm
 • Maksimalna nosivost nosača je 100kg

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Ssangyong Korando (2011-), celicne sipke – Nordrive Club L su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su izuzetno pouzdani i dugotrajni.

Kada je u pitanju jednostavna montaža, ovi krovni nosači dolaze kao potpuno kompletan set, spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vozila, Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Možete biti potpuno sigurni u svoju investiciju jer će ovi krovni nosači pružiti izuzetnu podršku vašim krovnim koferima, ski nosačima ili nosačima za bicikle.

SPECIFIKACIJA

 • Materijal: Čelik sa PVC presvlakom
 • Maksimalno rastojanje između šina: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

MONTAŽA I BEZBEDNOST

Pre upotrebe, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste bili sigurni da su svi delovi prisutni i da montažu obavljate ispravno i bezbedno. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate njihovih preporuka kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

POSTOJANOST I PRAKTIČNOST

Sipke ovih krovnih nosača izrađene su od visokokvalitetnog čelika sa PVC presvlakom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Ona će vam pružiti dugotrajnost i izdržljivost u svim vremenskim uslovima.

Kanali na donjoj strani krovnih nosača su oblikovani na način koji omogućava jednostavno montiranje na krovne šape. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju oštećenja tokom korišćenja. Krovne šape su podesive po visini i širini, omogućavajući vam maksimalnu prilagodljivost svom vozilu.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pri montaži, vodite računa o maksimalnom dozvoljenom rastojanju između šina koje je 118cm, kao i o maksimalnoj nosivosti od 100kg.

ZAKLJUČAK

U svom iskustvu sa korišćenjem ovih krovnih nosača, mogu vam sa samopouzdanjem reći da su oni izvanredan izbor za vaš automobil. Njihova kvaliteta, praktičnost i jednostavnost montaže čine ih neophodnim dodatkom za vaše putovanje.

Kada sam testirao ove krovne nosače, bio sam u potpunom oduševljen njihovom postojanošću i sigurnošću koje pružaju prilikom prevoza dodatnih tereta na vozilu. Bez obzira da li planirate putovanje sa krovnim koferom punim prtljaga ili sa biciklima, Nordrive krovni nosači će biti vaš pouzdan partner.

Prednosti ovih krovnih nosača su neosporne. Kvalitetni materijali, prilagodljivost, maksimalna nosivost i sigurnost prilikom montaže svakako su najveće prednosti.

Iskoristite sve benefite koje Nordrive Club L krovni nosači pružaju i uverite se sami u njihovu izuzetnost. Vaša putovanja će postati udobnija i izuzetno praktična uz ove pouzdane krovne nosače.

KUPITE SADA I UŽIVAJTE U PUTOVANJU

Sada je pravo vreme da investirate u kvalitetne krovne nosače Ssangyong Korando (2011-), celicne sipke – Nordrive Club L i unapredite prevoz na vašem vozilu. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite praktičnijim i komfornijim.

Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i iskusite sve prednosti ovih izvanrednih krovnih nosača. Uverite se sami zašto su Nordrive Club L krovni nosači pravi izbor za vaše vozilo. Nećete se razočarati!


Navedene prednosti su zaista impresivne. Za vrhunsku sigurnost i praktičnost pri prevozu dodatnih tereta na vašem vozilu, Nordrive krovni nosači Ssangyong Korando (2011-), celicne sipke su pravi izbor. U ovom jednostavnom i lako čitljivom opisu, izneo sam sve detalje i benefite koje ovi krovni nosači pružaju. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i unapredite svoje putovanje već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja