рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Superb Wagon (2015-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5769 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA SUPERB WAGON (2015-2019), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači Skoda Superb Wagon (2015-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

Krovni nosači su tu da zadovolje sve vaše potrebe prilikom prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i predstavljaju idealno rešenje za vaše putne avanture. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za montažu, tako da se ne morate brinuti o dodatnim koracima ili potrebnim delovima. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući najviši kvalitet i bezbednost. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

KARAKTERISTIKE KROVNIH NOSAČA

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Kompletan set za montažu
  • GS-TÜV sertifikat
  • Pogodno za krovne kofera, ski nosače i nosače za bicikle

SNAŽNI I IZDRŽLJIVI

Šipke krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji pružaju sigurnost i zaštitu vozila. Kanali na šipkama su dizajnirani tako da omoguće montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz posebno prilagođene T-profile. Donji kanali su konstruisani tako da se krovne šipke lako montiraju na krovne šape, jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Nakon montaže, krajeve šipki štite gumeni poklopci koji osiguravaju da sve bude na svom mestu. Krovne šape su dizajnirane sa elegancijom i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Oni se jednostavno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Bezbednost je na prvom mestu, stoga uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

NAPOMENA:

Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste sigurno koristili ove nosače. Obezbedite sve potrebne delove iz seta pre početka montaže. Pridržavajte se bezbednosnih uputstava kako biste izbegli bilo kakve nezgode.

PREDNOSTI:

  • Odličan kvalitet i izdržljivost
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost korišćenja sa raznim prevoznim sredstvima

PORUČITE SVOJ SET KROVNIH NOSAČA SADA I PRIPREMITE SE ZA SVOJU SLEDEĆU AVANTURU!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja