рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Driver 5013

7.800 рсд

SKU: GTC12771 Kategorija:

KROVNI NOSACI SKODA SUPERB III (2015-) 4 VRATA – CAM DRIVER 5013

PREDNOSTI

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Preporučena nosivost od 50kg

SPECIFIKACIJE

  • Model: Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Driver 5013
  • Dužina šipke: 110cm (ili 120cm – zavisno od modela automobila)
  • Materijal: Čelični profil

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Sa krovim nosačima Cam Driver, možete bezbedno i lako prenositi sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set i spremni su za ugradnju na vaš automobil. Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i osigurava dugotrajnost korišćenja.

Sa Cam Driver krovim nosačima, možete bezbedno montirati krovne kofere, ski nosače ili nosače bicikla i uživati u svim aktivnostima na putu. Bilo da idete na odmor, planinarenje ili biciklizam, imaćete dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Ovi krovni nosači su dizajnirani posebno za Skodu Superb III (2015-) sa 4 vrata, što znači da će se savršeno uklopiti u vaše vozilo i pružiti vam praktično i sigurno iskustvo prevoza.

Crne, čelične šipke i krovnih šapa (hvataljki) daju elegantan izgled vašem vozilu i istovremeno pružaju sigurnost kada prevozite teret. Nosivost od 50kg omogućava vam da prenesete sve što vam je potrebno bez ikakvih briga.

Kada se instaliraju na vaše vozilo, šipke za krovne nosače su pravilne dužine od 110cm ili 120cm (u zavisnosti od modela automobila), što ih čini savršenim za vaše potrebe i omogućava vam da montirate sve što želite.

Imajte na umu da je prikazana cena za kompletan set krovnih nosača Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Driver 5013.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje i iskoristite sve pogodnosti koje vam krovni nosaci Cam Driver pružaju. Sada možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno, bez brige o tome da li će se sve uklopiti.

Naručite krovne nosače Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Driver 5013 i uživajte u bezbrižnom putovanju!


Primetka: Ova Product description je kreirana na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i služi samo u informativne svrhe. OXO MARKET ne snosi odgovornost za eventualne greške u tekstu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja