рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Rapid Spaceback 5v (2017-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11231 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA RAPID SPACEBACK 5V (2017-), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Krovni nosači su najbolje rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači su potpuno spreman set za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila, kao što su prisustvo/odsustvo pričvrsnih tačaka, standardne uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine.

Svi G3 krovni nosači poseduju “City Crash” sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. Testirani su na udarnu snagu od 8G i imaju nosivost od 50 kg (75 kg za Pacific nosače). Ovi nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

G3 Pacific Steel krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, sa posebnim poklopcima na krajevima šipki koji štite od oštećenja. Važno je napomenuti da su ovi nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina.

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 50 kg, što vam omogućava da bezbedno prenosite svoje terete.

Montaža G3 Pacific Steel krovnih nosača je veoma jednostavna, uz samo nekoliko koraka. Uputstva za montiranje su priložena, pa vam preporučujemo da pažljivo pročitate ta uputstva i proverite da li su svi delovi prisutni. Takođe, možete pogledati način postavljanja zaštite kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, nudimo i besplatnu montažu. Ako niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954.

Za više informacija o ovoj vrsti krovnih nosača, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Takođe, možete pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Kvalitetan prevoz na vašem vozilu je moguć uz G3 Pacific Steel krovne nosače.

Specifikacije:

  • Tip: Krovni nosači
  • Model: Skoda Rapid Spaceback 5v (2017-)
  • Materijal: Čelik
  • Nosivost: 50 kg
  • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape

Prednosti:
– Izrađeni od visokokvalitetnog čelika
– Jednostavna montaža
– Mogućnost besplatne montaže u našim prodavnicama

Ne propustite priliku da poboljšate svoje prevozne mogućnosti sa G3 Pacific Steel krovnim nosačima. Kvalitet, sigurnost i praktičnost su zajamčeni. Poručite svoj set danas i doživite vrhunsku vožnju!

Za više informacija i kupovinu, posetite OXO MARKET!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja