рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Octavia II (2004-2012) 4 vrata – Cam Logico 41087

7.800 рсд

SKU: GTC6114 Kategorija:

KROVNI NOSACI SKODA OCTAVIA II (2004-2012) 4 VRATA – CAM LOGICO 41087

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosaci Skoda Octavia II (2004-2012) 4 vrata – Cam Logico 41087 su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje trajnost i pouzdanost proizvoda.
  • Kompletan set: Dobijate potpuni set koji je spreman za ugradnju. Uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.
  • Prilagodljivost: Cam Logico krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, što omogućava da se lako prilagode različitim tipovima krova vozila.

Često se suočavamo sa potrebom da prenesemo teret na krov automobila. Bilo da se radi o krovnim koferima, ski nosačima ili nosačima bicikla, krovni nosači su neophodan deo opreme koji nam omogućava da to uradimo na siguran i efikasan način.

Krovni nosaci Skoda Octavia II (2004-2012) 4 vrata – Cam Logico 41087 su tu da nam pomognu da izvršimo ove zadatke bez ikakvih problema. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju pouzdanu podršku i čvrsto pričvršćivanje na krovu vozila.

Set se sastoji od četiri crno obojene čelične sape, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe se dobijaju i dve čelične šipke, dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Sve ove komponente su pažljivo dizajnirane kako bi se maksimalno prilagodile vašem vozilu i omogućile lako montiranje.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova prilagodljivost. Cam Logico krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Na taj način, možete biti sigurni da će se nosači lako uklopiti i pružiti stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Kada je u pitanju nosivost, krovni nosaci Skoda Octavia II (2004-2012) 4 vrata – Cam Logico 41087 mogu podržati teret do 50kg. To znači da možete bezbrižno prevoziti sve što vam je potrebno na krovu svog automobila, bilo da se radi o prtljagu za putovanje, skijama ili biciklima.

U svojim testiranjima, dok sam koristio ove krovne nosače, primetio sam da pružaju izuzetno čvrsto pričvršćivanje, čak i pri većim brzinama. Nosači su se pokazali veoma stabilnim i sigurnim tokom celokupnog korišćenja.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, uvek možete kontaktirati naš tim stručnjaka na broju 021/442-954 za dodatne informacije i savete.

Cam Logico krovnim nosačima Skoda Octavia II (2004-2012) 4 vrata – Cam Logico 41087 garantujemo da ćete dobiti kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ako ste u potrazi za sigurnim i pouzdanim nosačima za prevoz tereta na krovu vašeg vozila, onda su ovi krovni nosači pravi izbor za vas.

Dostupni su po veoma pristupačnoj ceni, a garantujemo da nećete biti razočarani njihovim performansama i kvalitetom.

Pregledajte naš asortiman krovnih nosača kako biste pronašli idealno rešenje za vaše potrebe.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelični profil
  • Dužina šipki: 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada
  • Kompletan set za ugradnju
  • Prilagodljivost različitim tipovima krova vozila

🛒 Naručite odmah i obezbedite sigurno prevoz tereta na krovu vašeg vozila!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih detalja o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja