рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Toledo II (2000-2004) – Cam Driver 50504

7.800 рсд

SKU: GTC12785 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT TOLEDO II (2000-2004) – CAM DRIVER 50504

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i pružaju pouzdanost i sigurnost prilikom prenosa tereta. Cam Driver krovni nosači su potpuni set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vozila.

Krovni nosači su nezamenjivi deo opreme koji vam omogućava da montirate različite dodatke na krov vozila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Kvalitetna izrada za siguran prevoz

Krovni nosači Seat Toledo II (2000-2004) – Cam Driver 50504 su dizajnirani da pruže maksimalnu sigurnost i stabilnost tokom prevoza tereta. Izrađeni su od visokokvalitetnog i izdržljivog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Jednostavna i brza montaža

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, koji se lako montira na vaše vozilo. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na automobil. Crne čelične šipke pružaju izdržljivost, dok krova šapa (hvataljki) pridržavaju nosač na mestu.

Preporučena nosivost od 50kg

Krovni nosač Seat Toledo II (2000-2004) – Cam Driver 50504 ima preporučenu nosivost do 50kg. To vam omogućava da bezbedno prenosite različite terete na krovu vašeg vozila.

Kompatibilan sa različitim modelima vozila

Šipke za krovni nosač dolaze u dve dužine – 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Ovo vam omogućava da odaberete pravu dužinu koja se najbolje uklapa na vaš automobil.

Prednosti

  • Kvalitetan čelični materijal
  • Jednostavna montaža
  • Preporučena nosivost od 50kg

Narudžba

Uživajte u praktičnosti i sigurnosti prevoza tereta sa Cam Driver krovnim nosačima za Seat Toledo II (2000-2004).

Naruči odmah i iskoristi sve prednosti kvalitetnih krovnih nosača!

Pronađite širok izbor krovnih nosača i drugih dodataka za vaše vozilo na OXO MARKET-u!

Napomena: Ova prodavnica je priznati prodavac Cam Driver krovnih nosača Seat Toledo II (2000-2004) i ovaj opis proizvoda je zasnovan na proizvodnim informacijama. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni ovim kvalitetnim proizvodom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja