рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza ST SW (2010-) sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024

9.750 рсд

SKU: GTC12803 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA ST SW (2010-) SA INTEGRISANIM SINAMA – CAM DRIVER 5024

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na Seat Ibiza ST SW vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji pruža sigurnost i trajnost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, možete izabrati verziju sa integrisanim sinama.

KARAKTERISTIKE:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Dostupni u različitim verzijama sa i bez pričvrsnih tačaka
  • Sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA CAM DRIVER:

  1. Povećana nosivost: Ovi krovni nosači omogućavaju sigurno transportovanje teških tereta, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez brige o opterećenju, možete putovati bezbedno i udobno.

  2. Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao potpuni set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju. Bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupcima, možete samostalno montirati nosače na svoje vozilo.

  3. Fleksibilnost: Zahvaljujući različitim verzijama krovni nosača, možete prilagoditi izbor svom tipu vozila i specifičnim potrebama. Bez obzira da li želite nositi skije, bicikle ili druge terete, Cam Driver krovni nosači će se pobrinuti da vaša oprema bude sigurno i stabilno pričvršćena na krovu vozila.

ZAKLJUČAK

U mom iskustvu korišćenja krovni nosači Seat Ibiza ST SW sa integrisanim sinama – Cam Driver 5024 su se pokazali kao vrhunski proizvod. Njihova pouzdanost, sigurnost i jednostavnost montaže čine ih idealnim izborom za sve ljubitelje putovanja i avantura. Uživajte u bezbrižnom prevozu tereta i opreme, dok istovremeno čuvate svoje vozilo. Ne oklevajte. Nabavite set ovih fantastičnih krovni nosača već danas!

PREDNOSTI:
– Povećana nosivost
– Jednostavna montaža
– Fleksibilnost

Za sve dodatne informacije, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja