рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Seat Ibiza (III/6L) 3 vrata (2002-2008), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9744 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT IBIZA (III/6L) 3 VRATA (2002-2008), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su pravi izbor za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za montažu. U ponudi su različite verzije, prilagođene tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, mi imamo odgovarajuće nosače za vas.

Svi Cruz krovni nosači poseduju važne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Naša briga za vašu sigurnost ide korak dalje – svaki kupac koji kupi krovne nosače u našim maloprodajnim objektima dobija besplatnu montažu krovne konstrukcije.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za bicikle. Bez ovih nosača, vaše putovanje može postati komplikovano i neudobno. Iskoristite prednosti i olakšajte svaku vožnju.

Krovni nosači Seat Ibiza (III/6L) 3 vrata (2002-2008), čelične šipke – Cruz Oplus ST

Ovaj set krovne nosače se sastoji od 2 čelične šipke i 4 krovna hvatača (šapa-stopica). Cena koju vidite odnosi se na ovaj kompletni set.

Uz krovne nosače, imate opciju da dodate bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice su opciona dodatna oprema i nisu neophodne za montažu. Ukoliko želite potpunu sigurnost i zaštitu vaše opreme, preporučujemo da poručite i bravice za zaključavanje.

Važno je napomenuti da se krovni nosač montira na rub od vrata, što čini postupak montaže jednostavnim i efikasnim.

Set krovnih nosača se sastoji od:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus ST
  • Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji.
  • Dužina šipki je 110cm, a maksimalna nosivost je 75kg.
  • Šipke su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila, plastificiranog, prekrivenog visokokvalitetnim polimerima. Ovaj premaz pruža otpornost na koroziju.
  • Hvatači (stopice) su napravljeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.
  • Set krovnih nosača je kompatibilan sa svim dodatnom opremom kao što su krovni koferi, nosači za bicikle i nosači za skije.

Pogledajte uputstva za montiranje krovnih šipki kako biste se pobrinuli za pravilan i bezbedan proces instalacije.

Krovni Kit – Cruz 935-395

Krovni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran za precizno uklapanje sa odgovarajućim tipom automobila. Izrađen je od vrhunskog čelika kako bi pružio izuzetnu čvrstoću i sigurnost.

Molimo vas da se pridržavate bezbednosnih uputstava koja se nalaze u priloženim dokumentima. Vaša bezbednost je naš prioritet.

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim tehničke podrške će vam rado pomoći i odgovoriti na sva pitanja.

Zemlja porekla: Španija

Svi proizvodi koje nudimo su originalni i poreklom iz Španije. Uveravamo vas da garantujemo kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali i istražili sve prednosti koje nudi ovaj set krovnih nosača.

Budite sigurni da smo mi pravi izbor za sve vaše potrebe u vezi sa krovnim nosačima. Pogledajte našu kompletnu ponudu i pronađite odgovarajući proizvod za vaš automobil.

Prikazani video je ilustrativnog karaktera i može vam pomoći da vizuelno uporedite ovaj set sa drugim dostupnim opcijama na tržištu.

Naša preporuka je zasnovana na sopstvenom iskustvu i prethodnim testiranjima. Ukoliko želite pouzdanu i sigurnu opciju za prevoz dodatne opreme na krovu vašeg automobila, ovaj set krovnih nosača je idealan izbor.


Prednosti:

  • Izuzetna čvrstoća i sigurnost
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost dodatne pričvršćenosti sa bravicama

Poručite sada i obezbedite siguran i praktičan način prevoza svih vaših potreba na krovu vašeg Seat Ibizu (III/6L) 3 vrata (2002-2008)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja