рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza II (1999-2002) 5 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5224 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA II (1999-2002) 5 VRATA – CAM LOGICO 41053

Udobnost i praktičnost za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, čineći ih izdržljivim i sigurnim za korišćenje. Cam Logico krovni nosači su kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.

Kvalitetna konstrukcija za pouzdanost

Cam Logico krovni nosači su izrađeni sa posebnom pažnjom prema detaljima. Izrađeni su od čeličnog profila visoke čvrstoće, pružajući dodatnu sigurnost i stabilnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost, pa se možete osećati sigurno dok koristite ove nosače.

Jednostavna montaža i fleksibilnost

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, bez potrebe za dodatnim komponentama. Pružaju vam fleksibilnost da na njih montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače bicikla, prilagođavajući se vašim potrebama. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili sportske aktivnosti, ovi nosači će vam omogućiti da nosite sve što vam je potrebno na siguran i praktičan način.

Zaštitite svoje vozilo i teret

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani da se savršeno uklapaju na Seat Ibiza II (1999-2002) model sa 5 vrata. Sa svojim crno obojenim čeličnim sistemom za pričvršćivanje i poklopcima od polipropilena, nosači će vašem vozilu pružiti elegantan i profinjen izgled. Osim toga, čelične šipke sa crnim plastičnim omotačem obezbeđuju dobro prianjanje tereta i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Prednosti

  • Izdržljiva konstrukcija: Čelični profili visoke čvrstoće obezbeđuju sigurnost i stabilnost.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.
  • Prilagodljivost: Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Za više informacija i detalje o ovim krovni nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u.

Ne gubite vreme i obezbedite sebi praktičnost i sigurnost na putovanjima. Poručite krovne nosače za vaš Seat Ibiza II (1999-2002) već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja