рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Exeo ST (2009-2012), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14121 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT EXEO ST (2009-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosači Seat Exeo ST su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Visoko kvalitetan čelični profil
  • GS-TÜV sertifikat
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila

Šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Sigurnost je naš prioritet, zato pažljivo pročitajte Upustva za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i strogo se pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Visokokvalitetan čelični profil za dugotrajnost i sigurnost
  • Podesive krovne šape za maksimalnu prilagodljivost uzdužnim šinama
  • Mekani jastučići za zaštitu uzdužnih šina i pouzdano prianjanje

Ne gubite vreme, kupite krovne nosače Seat Exeo ST i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu vašeg prtljaga ili sportske opreme. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja i pronašli još sličnih proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe.

ACCIÓN! Kupi sada i obezbedi sigurno i praktično prevoz svoje opreme!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja