рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Seat Exeo ST (2009-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5793 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT EXEO ST (2009-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše vozilo – jedinstveno rešenje za prevoz vaših stvari!

Krovni nosači Seat Exeo ST (2009-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

Kompletan set krovnih nosača koji će savršeno odgovarati vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdana i sigurna opcija za prevoz vaših tereta. Isporučuju se kao kompletan set i spremni su za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođeni specifičnostima krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući vam kvalitet i bezbednost.

Idealni za prevoz kofera, skija, bicikala i još mnogo toga

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti siguran prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa šipkama od eloksiranog aluminijuma, koje su otporne na klizanje i oštećenja, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto postavljen i da neće biti oštećen tokom transporta. Šipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili, koji služe kao zaštita i protiv klizanja. Ove šipke su dizajnirane da omoguće montažu nosača za skije i nosača za bicikle, pružajući vam dodatne mogućnosti za prevoz sportske opreme.

Sigurnost i jednostavnost montaže

Donji kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu na krovne šape. Krovnim šapama se održava elegantan i bezbedan dizajn, jer se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Posebni hvatači na krovnim šapama pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa kako biste bili sigurni da su vaše stvari zaključane i zaštićene.

Specifikacije i montaža

Navedeni model krovnih nosača je namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki iznosi 120cm. Da biste sigurno koristili ove nosače, pažljivo pročitajte Upustvo za Montiranje kako biste bili sigurni da imate sve delove iz seta. Takođe, pre upotrebe, obratite se Bezbednosnom Upustvu kako biste osigurali ispravno i bezbedno korišćenje krovinih nosača.

Prednosti

  • Kvalitetni krovni nosači koji garantuju siguran i bezbedan prevoz vašeg tereta
  • Jednostavna montaža na uzdužne krovne šine vašeg vozila
  • Mogućnost postavljanja nosača za skije i nosača za bicikle
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa za sigurno zaključavanje
  • GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet i sigurnost korišćenja

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealan izbor za vaše prevozne potrebe. Imajući u vidu kvalitet, sigurnost i jednostavnost montaže, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše vozilo. Uživajte u slobodi da nosite sve što želite sa sobom, bez brige o bezbednosti i stabilnosti tereta.

Poručite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače danas i uverite se u njihovu kvalitetu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja