рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Cordoba II (2002-2009) 4 vrata – Cam Logico 41066

7.800 рсд

SKU: GTC5252 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT CORDOBA II (2002-2009) 4 VRATA – CAM LOGICO 41066

Prednosti krovni nosaca Seat Cordoba II

  • Kvalitetan materijal: Naši krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje sigurnost i trajnost.
  • Kompletan set: Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Ne morate brinuti o dodatnoj opremi ili delovima.
  • Pristupačan: Prikazana cena odnosi se na kompletan set krovnih nosača, bez skrivenih troškova ili nepredviđenih izdataka.

Opis proizvoda

Krovni nosači Cam Logico su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu Seat Cordoba II (2002-2009) sa 4 vrata. Izuzetno su praktični i pružaju vam mogućnost da nosite krovne koferi, ski nosače ili nosače za bicikle sa sobom.

Ovi krovni nosači izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno čvrstim i pouzdanim. Set krovnih nosača obuhvata četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.

Dve čelične šipke dolaze u dužinama od 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Dodatna zaštita šipki uključuje crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti svoju opremu ili prtljag na krovu vozila. Bez obzira na to da li putujete na odmor, planirate sportske aktivnosti ili jednostavno želite da povećate kapacitet prtljažnika, ovi krovni nosači vam pružaju sve što vam je potrebno.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 za dodatne informacije. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste videli više detalja i specifikacija. Takođe, ne propustite da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti:

  • Kvalitetan materijal
  • Kompletan set
  • Pristupačna cena

Naručite svoje krovne nosače Seat Cordoba II (2002-2009) 4 vrata – Cam Logico 41066 danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti pri prevozu vaše opreme.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja