рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Cordoba I (1993-1999) 3/4 vrata – Cam Totus 40053

10.300 рсд

SKU: GTC10888 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT CORDOBA I (1993-1999) 3/4 VRATA – CAM TOTUS 40053

Idealno resenje za prevoz na vasem vozilu

Krovni nosaci su neophodni za sve vase potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog celicnog profila, Cam Totus krovni nosaci su kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u razlicitim verzijama, prilagodjenim tipu krova vaseg vozila. Krovni nosaci su neizostavan deo za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Kompletan set za vase vozilo

Krovni nosaci za Seat Cordoba I (1993-1999) 3/4 vrata su kompletni set koji vam je potreban da biste imali funkcionalne krovne nosace na vasem vozilu. Cena koja je prikazana odnosi se na ovaj navedeni komplet.

Odgovaraju za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šina!)

Ovi krovni nosaci odgovaraju vozilima koja imaju ili nemaju pričvrsne tačke. Važno je napomenuti da nisu namenjeni vozilima sa uzdužnim šinama.

Uključen kompletan set

Svaki set ovih krovni nosaca ukljucuje:

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost od 50kg

Krovni nosac ima preporučenu nosivost od 50kg. To znaci da mozete bezbedno prevoziti teže predmete i opremu na krovu vaseg vozila.

Niste sigurni? Pozovite nas!

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosaci odgovaraju vasem automobilu, slobodno nas pozovite na ###-###. Nasi strucnjaci ce vam pruziti sve potrebne informacije i pomoc u izboru pravih nosaca.

Za vise informacija posetite zvanicnu stranicu proizvoda

Ovde mozete pronaci sve dodatne informacije, specifikacije i detalje o ovom proizvodu na ###.

Pogledajte nasu kompletnu ponudu krovnih nosaca

Posetite nasu prodavnicu i pogledajte nasu kompletnu ponudu krovnih nosaca za razlicite tipove automobila i marki. Imamo sve sto vam je potrebno za kvalitetno i sigurno putovanje.

Prednosti:

  • Lako i brzo montiranje krovni nosaca na vasem vozilu
  • Izuzetno kvalitetan celicni profil za dugotrajnost i sigurnost
  • Velika nosivost od 50kg, dovoljna za prevoz svih vasih potrebnih stvari

NAPOMENA: Za sve dodatne informacije, specifikacije i narucivanje ovog proizvoda, posetite zvanicnu stranicu proizvoda na ###. Imate mogucnost da odmah odaberete pravi set krovnih nosaca za vase vozilo. Ne propustite ovu sjajnu priliku da obezbedite siguran i praktican prevoz svih vasih potreba sa Cam Totus krovnim nosacima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja