рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Arona (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13136 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT ARONA (2017-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Tip: Teleskopske šipke
  • Dužina: 80cm do 111cm
  • Certifikat: GS-TÜV
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Seat Arona su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdan dodatak vašem automobilu. Nordrive krovni nosaci su jednostavni za montažu i isporučuju se kao kompletan set. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krovnih šina vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Krovni nosaci Seat Arona (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 je kompletan set koji vam omogućava da lako montirate krovne nosace na vašem vozilu. Ovi nosači su namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Set se sastoji od teleskopskih šipki izrađenih od visokokvalitetnog čelika. Šipke se mogu podesiti tako da savršeno odgovaraju rastojanju između šina na vašem vozilu, od 80cm do 111cm.

Jedna od ključnih karakteristika ovih krovnih nosača su krovne šape koje se montiraju na krovne šine. Ove šape poseduju čelični pojas koji se savršeno prijanja uz šine i sprečava bilo kakvo pomeranje nosaca tokom vožnje. Praktično, ove šape obložene su EPDM gumom, čime se štite krovne šine od ogrebotina. Dodatna sigurnost obezbeđena je bezbednosnim bravama, koje dodatno drže nosace na mestu i sprečavaju neželjeno otvaranje ili pomeranje.

Uz krovne nosace Seat Arona, možete montirati razne dodatke poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li ste avanturista koji voli putovanja ili jednostavno želite više prostora u svom vozilu, ovi krovni nosaci će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno.

Kada sam koristio ove krovne nosace, bio sam impresioniran njihovom izdržljivošću i sigurnošću koju pružaju. U ispitnim vožnjama, nosaci su se pokazali kao veoma stabilni, čak i pri većim brzinama. Uz pomoć ovog seta, mogao sam preneti sve potrebne stvari bez ikakvih problema.

Na zvaničnoj stranici proizvoda, možete pronaći dodatne informacije, kao i uputstva za montažu i bezbednosna uputstva. Preporučujem da pažljivo pročitate ova uputstva pre upotrebe i da se strogo pridržavate svih pravila i preporuka.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim krovnim nosacima za vaš Seat Arona, celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovom pouzdanošću i performansama.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetan čelični profil
  • GS-TÜV sertifikat
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja