рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Saab 9-3x (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13305 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SAAB 9-3X (2009-2012), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični profili
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • GS-TÜV sertifikat

Specifikacije

  • Materijal: Čelik
  • Maksimalno rastojanje između šina: 136cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Saab 9-3x su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost. Kada se odlučite za Nordrive SnapFit 2 krovne nosače, dobijate kompletan set koji je spreman za montažu bez ikakvih dodatnih poteškoća.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što je garancija njihove bezbednosti i pouzdanosti. Uz ove krovne nosače, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, pružajući vam mogućnost da prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima ili avanturama.

Teleskopske šipke ovih krovnih nosača su izrađene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane tako da odgovaraju šinama koje imaju različito rastojanje, od 100cm do 136cm. Šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje i sigurnost prilikom korišćenja ovih nosača. Dodatno, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim šapama dodatno obezbeđuju vaš teret tokom putovanja.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 136cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Uvek se pridržavajte uputstava za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni pre nego što otpočnete sa montažom.

Vaša bezbednost je na prvom mestu. Molimo vas da pažljivo pratite uputstva za montiranje i bezbednosna pravila kako biste se u potpunosti zaštitili prilikom korišćenja ovih krovnih nosača.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaš automobil.


Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični profili pružaju izdržljivost i sigurnost
  • Kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju
  • GS-TÜV sertifikat garantuje bezbednost i pouzdanost

POZOVITE NAŠE STRUČNJAKE I PORUČITE KROVNE NOSAČE ZA VAŠ SAAB 9-3X!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja