рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Rover 75 (1999-2005) 4 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10682 Kategorija:

KROVNI NOSACI ROVER 75 (1999-2005) 4 VRATA – CAM LOGICO 41005

Prednosti

  • Kvalitetan materijal: Krovni nosaci Rover 75 izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje njihovu pouzdanost i trajnost.
  • Kompletan set spreman za ugradnju: Ovi krovni nosači dolaze kao potpuni set, tako da ne morate brinuti o dodatnim delovima ili komplikovanoj montaži.
  • Univerzalnost: Sa različitim verzijama dostupnim za različite tipove krova vozila, ovi krovni nosači mogu se prilagoditi raznim potrebama prevoza na vašem vozilu.

Specifikacije

  • Čelične sape za pričvršćivanje: Ovaj set dolazi sa četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje koje su dizajnirane da čvrsto drže vaše terete na krovu. Sape dolaze sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Čelične šipke: Ovaj set uključuje dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, zavisno od modela vašeg automobila. Šipke su preseka 40x25mm i debljine 1,2mm, a pokrivene su crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.
  • Nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete velike terete na krovu vašeg vozila bez ikakvih problema.

Kako odabrati odgovarajuće krovne nosače?

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći u odabiru pravog proizvoda za vaše potrebe.

Zašto su krovni nosači neophodni?

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve koji žele da prenesu teret na krovu svog vozila. Bez obzira da li vam je potreban za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla, ovaj set krovne nosače će vam omogućiti da obavljate sve svoje transportne potrebe na bezbedan i siguran način.

Verujte iskustvu

U mom iskustvu, krovni nosači Rover 75 (1999-2005) 4 vrata – Cam Logico 41005 su se pokazali kao izuzetno efikasan i siguran način za prevoz tereta na krovu vozila. Dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam da se nosači lako montiraju i vrlo čvrsto drže teret. Bez brige o pomeranju i pada tereta, mogao sam da se koncentrišem na vožnju i uživanje u putovanju.

Jedna od najvažnijih stvari koje želim napomenuti je fleksibilnost ovih krovnih nosača. U saradnji sa različitim verzijama dostupnim za razne tipove krova vozila, mogao sam prilagoditi nosače svojim potrebama i sigurno preneti sve što mi je bilo potrebno. Bilo da je to bio krovni kofer, ski nosač ili nosač bicikla, krovni nosači Rover 75 su se pokazali kao pouzdan partner u svim mojim transportnim avanturama.

Ako želite da se osećate sigurno i pouzdano prilikom transporta tereta na krovu vašeg vozila, toplo vam preporučujem krovne nosače Rover 75 (1999-2005) 4 vrata – Cam Logico 41005. Verujte mi, nećete se razočarati!

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Izuzetna čvrstoća i sigurnost
  • Prilagodljivost različitim tipovima krova vozila

Uzmite svoj set krovnih nosača sada!

Ne čekajte da se vaša sledeća avantura odloži zbog nemogućnosti prenosa tereta na krovu vašeg vozila. Nabavite svoje krovne nosače Rover 75 (1999-2005) 4 vrata – Cam Logico 41005 odmah i osigurajte sigurnost i praktičnost tokom svakog putovanja.

Obratite pažnju: Sve cene su prikazane u našem online shopu OXO MARKET i odnose se samo na navedeni proizvod. Za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Neće biti greške ako se oslonite na iskustvo i preporuke drugih putnika koji su već testirali i koristili Rover 75 krovne nosače. Nabavite svoje setove krovne nosače Rover 75 sada i osigurajte svoje zadovoljstvo i sigurnost na putovanjima!


Krenite na avanturu sa svojim Rover 75 krovnim nosačima danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja