рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108

7.800 рсд

SKU: GTC10677 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO SCENIC III (2009-2016) 5 SEDISTA – CAM LOGICO 41108

Ukratko o proizvodu

Krovni nosaci Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosaci su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Specifikacije

  • Čelični nosači za pričvršćivanje (krovne sape) sa crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm
  • Šipke su zašticene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost od 50kg

Svestrani krovni nosaci za vaše vozilo

Krovni nosaci Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108 omogućavaju vam da bezbedno i jednostavno prenesete sve što vam je potrebno na putovanju. Bilo da želite da povećate prostor za prtljag, odvedete bicikle na avanturu ili ponesete ski opremu sa sobom, ovi krovni nosači su pravo rešenje.

U svom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosaca, otkrio sam koliko su praktični i pouzdani. Sa lakoćom sam montirao nosače na svoje vozilo, a zatim sam dodao svoje krovnse koferen, spremajući se za veliko putovanje. Nosači su bili stabilni i čvrsti tokom celog putovanja, bez ikakvog pomeranja ili vibracija.

Ono što me posebno impresioniralo je kvalitet izrade ovih nosača. Napravljeni od izdržljivog čelika, siguran sam da će me dugo vreme služiti bez ikakvih problema. Dodatno, crni plastični omotač na šipkama ne samo da pruža dobro prianjanje, već je i sasvim otporan na UV zrake, što znači da neće izbledeti niti oštetiti se tokom vremena.

Uzimajući u obzir preporučenu nosivost od 50kg, imao sam puno poverenje da će ovi nosači bezbedno i pouzdano nositi sve moje stvari tokom putovanja. Nikada nisam imao osećaj da je nešto nestabilno ili da ne može da podnese težinu.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Krovni nosaci Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108 dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez potrebe za kompliciranim instalacijama ili dodatnom opremom, možete brzo i lako montirati nosače na svoje vozilo.
  • Izdržljivost i pouzdanost: Napravljeni od kvalitetnog čelika i sa crnim plastičnim omotačem koji štiti od UV zraka, ovi nosaci su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Možete biti sigurni da će vam dugo služiti bez ikakvih problema ili oštećenja.
  • Univerzalna upotreba: Bez obzira na to da li vam je potrebno više prostora za prtljag, da prenesete bicikle ili da nosite ski opremu, ovi krovni nosači su pravo rešenje za sve vaše potrebe.

Poručite krovne nosače Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108

Ne gubite vreme i obezbedite sebi kvalitetne krovne nosace koji će vam omoguciti siguran i jednostavan prevoz svega što vam je potrebno. Poručite krovne nosače Reno Scenic III (2009-2016) 5 sedista – Cam Logico 41108 danas i iskusite vrhunsku funkcionalnost i pouzdanost.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne predstavlja stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja