рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Scenic (III.2) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9338 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO SCENIC (III.2) MPV 5 VRATA (2013-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na tvom vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji će pružiti sigurnost i stabilnost. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Reno Scenic (III.2) model MPV sa 5 vrata, proizveden između 2013. i 2016. godine.

INFORMACIJE O PROIZVODU

 • Tip proizvoda: Krovni nosači
 • Model: Reno Scenic (III.2) MPV 5 vrata (2013-2016)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Brend: Cruz Oplus AT

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA

 • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža sigurnost i stabilnost.
 • Jednostavna montaža: Set za montažu krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), spremna za laku ugradnju na tvoje vozilo.
 • Sertifikovana bezbednost: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu bezbednost i pouzdanost.
 • Besplatna montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo ti i besplatnu montažu kako bi ti olakšali ceo proces.

USLOVI MONTAŽE

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače Reno Scenic (III.2) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Oplus AT, možeš dodatno poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Imaj na umu da bravice nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Ovi krovni nosači se montiraju na rub od vrata vozila.

SET KROVNIH NOSAČA

Set krovnih nosača sastoji se od:
– Krovne šipke – Cruz Oplus AT: Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo krovnog nosača. Šipke su izuzetno sigurne i stabilne, a hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika sa poklopcima od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg.
– Krovni Kit – Cruz 935-466: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tvojem modelu vozila. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika.

Molimo te da pažljivo pročitaš Upustvo za Montiranje Krovnih šipki i Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako bi pravilno instalirao krovne nosače. Takođe, preporučujemo ti da se strogo pridržavaš svih navedenih pravila i smernica iz Bezbednosnog Upustva kako bi osigurao svoju sigurnost i sigurnost tvojih putnika.

Ako nisi siguran da li ovi krovni nosači odgovaraju tvom vozilu, slobodno nas pozovi na 021/442-954 ili 021/6339-223 i naša tehnička podrška će ti pružiti sve potrebne informacije.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija. Za dodatne informacije i tehničke detalje poseti zvaničnu stranicu proizvoda na našem veb sajtu.

Pogledaj i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako bi pronašao onaj koji najbolje odgovara tvojim potrebama.

Video prikazan u galeriji je ilustrativnog karaktera i služi samo kao demonstracija korišćenja krovnih nosača.

Neka ti krovni nosači Reno Scenic (III.2) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Oplus AT, omoguće prevoz tvoje opreme i prtljaga na siguran i udoban način.

PREDNOSTI

 • Aluminijumske šipke za siguran i stabilan prevoz
 • Jednostavna montaža uz kompletan set
 • Sertifikovana bezbednost
 • Besplatna montaža (u našim maloprodajnim objektima)

Naruči svoje krovne nosače već danas i obezbedi siguran i praktičan prevoz za sve tvoje avanture!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja