рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Safrane (1992-2000) 5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10676 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO SAFRANE (1992-2000) 5 VRATA – CAM LOGICO 41018

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!)

Specifikacija

Svaki set uključuje:
– Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
– Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
– Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete nas pozvati na 021/442-954.

Prednosti

  • Maksimalna sigurnost: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i sigurnost za prevoz vašeg tereta. Bezbednost vaših stvari je na prvom mestu dok ste na putu.
  • Lako montiranje: Kompletan set koji dobijate je spreman za ugradnju, što znači da vam neće biti potrebni dodatni alati ili stručna pomoć. Uštedite vreme i novac montirajući krovne nosače sami.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su namenjeni za različite namene, od prevoza kofera do skijanja. Bez obzira na vaše potrebe, možete biti sigurni da će ovi nosači pružiti izuzetne performanse.

Zaključak

Krovni nosači Reno Safrane (1992-2000) 5 vrata – Cam Logico 41018 su savršen dodatak za vaše vozilo. Sa njima možete bezbedno i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno. Njihova jednostavna montaža omogućava vam da ih sami postavite i smanjite troškove. Ne morate brinuti o bezbednosti vašeg tereta, jer je ovaj set nosača napravljen sa izuzetnom čvrstoćom i sigurnošću.

Narudžbina je jednostavna – samo dodajte ovaj proizvod u korpu i iskoristite sve prednosti koje vam on nudi. Ne propustite priliku da olakšate prevoz sa krovim nosačima Reno Safrane (1992-2000) 5 vrata – Cam Logico 41018.

Prednosti:
– Maksimalna sigurnost
– Lako montiranje
– Univerzalna upotreba

Naručite danas i uživajte u bezbednijem i jednostavnijem prevozu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja