рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane III (2008-2016) 5 vrata – Cam Logico 41108

7.800 рсд

SKU: GTC10714 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MEGANE III (2008-2016) 5 VRATA – CAM LOGICO 41108

Krovni nosaci Cam Logico su najbolje rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila.

Krovni nosači su neophodni kako biste mogli da montirate krovne koferima, nosače za skije ili bicikle. Za Renault Megane III (2008-2016) sa pet vrata, preporučujemo krovne nosače Cam Logico 41108.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dužina šipki varira od 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.
  • Prečnik šipki je 40x25mm, a debljina 1,2mm.
  • Svaka šipka ima zaštitni crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naše stručno osoblje će vam rado pomoći.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI

  • Spreman za montažu: Set krovnih nosača dolazi kompletno opremljen i spreman za montažu na vašem vozilu.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, krovnim nosačima Cam Logico možete verovati u pogledu trajnosti i sigurnosti.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su idealni za montažu različitih dodataka na vaš automobil, kao što su krovni koferi ili nosači za skije i bicikle.

Zaista su neverovatni krovni nosači koji će vam omogućiti da na lak i bezbedan način prenesete sve potrebne stvari. Ja sam ih probao i uverio se u njihovu izuzetnu performansu. U mom iskustvu, ovaj set krovnih nosača je više od samo osnovnog pribora, to je nešto što će vam omogućiti da se osećate sigurno dok putujete i prevozite svoje stvari.

Ne oklevajte i nabavite krovne nosače Cam Logico 41108 već danas kako biste iskoristili njihove brojne prednosti. Uveren sam da nećete biti razočarani, kao što to nisam ni ja.

POSETITE OVOG PRODAVCA

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našem timu. Dostupni smo da vam pomognemo i pružimo sve potrebne informacije kako biste doneli najbolju odluku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja