рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Totus 40105

10.300 рсд

SKU: GTC10825 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO LAGUNA III (2007-2015) 5 VRATA – CAM TOTUS 40105

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim za različite tipove krova vozila. Ovi krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Potpuni set za krovne nosače

Krovni nosači Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Totus 40105 je kompletan set koji vam omogućuje da montirate krovne nosače na svoje vozilo. Cena koju vidite odnosi se na navedeni set.

Napomena: Ovi krovni nosači odgovaraju vozilima sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Svaki set uključuje:

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, zavisno od modela automobila, sa presek od 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Povećana nosivost i sigurnost

Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da bezbedno prenosite svoje terete na krovu vozila. Možete biti sigurni da su Cam Totus krovni nosači pouzdani i pružaju stabilnost tokom vožnje.

Stručna podrška

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i naša stručna ekipa će vam pružiti sve potrebne informacije. Takođe, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o ovim krovim nosačima.

Prednosti

  • Pouzdan i čvrst kvalitet
  • Jednostavna instalacija
  • Povećana nosivost do 50kg

Kupite sada i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja