рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2008-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5815 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KANGOO 5 VRATA (2008-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od izuzetno kvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive ima pravi krovni nosač za vas. Svi naši krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet i sigurnost.

Krovni nosači su neophodni deo opreme koji vam omogućavaju da montirate krovne koferaže, ski nosače ili nosače za bicikle. Oni su jednostavni za montažu i veoma stabilni u vožnji. Pružaju vam mogućnost da prenesete teret na vozilu na bezbedan način, oslobađajući prostor u unutrašnjosti vozila. Sa ovim krovim nosačima, na putovanju možete poneti sve što vam je potrebno, bez brige o ograničenom prostoru u kolima.

Specifikacije

  • Model: Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2008-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dimenzije: Dužina šipki – 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Svestranost: Ovi krovni nosači su dizajnirani da se prilagode svim potrebama prevoza na vašem vozilu. Bez obzira na to da li putujete sa porodicom, prijateljima ili prevozite sportsku opremu, Nordrive krovni nosači će se pobrinuti da sve stane na krovu vašeg vozila.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od izdržljivog aluminijumskog profila, ovi nosači su jednostavni za montažu i pružaju sigurno prianjanje tereta na krovu vašeg vozila. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su naši krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove.
  • Jednostavna upotreba: Montaža ovih nosača je brza i jednostavna, zahvaljujući posebno dizajniranim krovnim šapama. Bez obzira da li ste već iskusni u ovom procesu ili tek počinjete da koristite krovne nosače, Nordrive vam pruža sve što vam je potrebno kako biste se osećali sigurno i samopouzdano.

Zaključak

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači će vam omogućiti sigurno i lako prenošenje tereta na krovu vašeg vozila. Uz GS-TÜV sertifikat, Nordrive garantuje kvalitet i sigurnost. Montaža je brza i jednostavna, a pruža vam mogućnost da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno na putovanju.

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoju vožnju i olakšate prevoz tereta na vašem vozilu. Poručite krovne nosače Reno Kangoo 5 vrata (2008-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M još danas!


Prednosti:
– Svestranost
– Kvalitetna izrada
– Jednostavna upotreba

(*Note: Ova verzija je produkt mašinskog učenja koja koristi Google prevodilac. Izvorni tekst na srpskom jeziku je preveden u engleski i zatim je prevedeni engleski tekst preveden nazad na srpski. Stoga, može biti prisutna određena nepreciznost u prevedenom tekstu.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja