рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Clio III (2005-2014) 5 vrata – Cam Totus 40056

10.300 рсд

SKU: GTC10882 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO CLIO III (2005-2014) 5 VRATA – CAM TOTUS 40056

Čini se da ste upravo našli idealno rešenje za sve svoje potrebe prevoza na vozilu – krovne nosače Reno Clio III (2005-2014) 5 vrata – Cam Totus 40056.

PRAKTIČAN DODATAK ZA VAŠE VOZILO

Krovni nosači su neophodan deo svakog prevoznog sistema na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, osiguravajući sigurnost i pouzdanost tokom vožnje. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Ovi nosači su pogodni za montažu različitih vrsta krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

KOMPLETAN SET KROVNIH NOSAČA

Krovni nosači Reno Clio III (2005-2014) 5 vrata – Cam Totus 40056 dolaze kao kompletan set koji je potreban kako biste mogli da koristite nosače na svom vozilu. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima koja imaju ili nemaju pričvrsne tačke (bez uzdužnim šina).

SPECIFIKACIJE PROIZVODA

Set krovni nosača uključuje:

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, zavisno od modela automobila, preseka 40x25mm i debljine 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je do 50kg.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Naše ljubazno osoblje će vam rado pružiti sve potrebne informacije.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI

  • Pouzdanost i sigurnost – Napravljeni od visokokvalitetnog materijala, ovi krovni nosači će vam obezbediti sigurnost tokom vožnje i pouzdanost prilikom transporta.
  • Univerzalna upotreba – Mogućnost montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle omogućava vam da prilagodite svoje vozilo svojim potrebama i interesovanjima.
  • Lakoća montaže – Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Montaža je jednostavna i brza, bez potrebe za dodatnim alatima.

NAPOMENA: Ova proizvodna specifikacija je kreirana na osnovu podataka o proizvodu dobijenih od izvora poverenja. OxO MARKET ne garantuje tačnost ili kompletnost ovih podataka, tako da pre nego što napravite konačnu kupovinu, preporučujemo vam da proverite tačnost informacija na zvaničnom sajtu proizvođača ili da nas kontaktirate za dodatne informacije.

Započnite svoje putovanje sa sigurnošću i komforom! Nabavite krovne nosače Reno Clio III (2005-2014) 5 vrata – Cam Totus 40056 i uživajte u svakoj vožnji!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja