рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Porsche Cayenne (2003-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13126 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PORSCHE CAYENNE (2003-2010), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1


Prednosti

 • Visokokvalitetni Materijal – Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i sigurnost.
 • Kompletan Set – Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu, što znači da nećete morati da kupujete dodatne delove ili pribor.
 • GS-TÜV Sertifikat – Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost.

Krovni nosači Porsche Cayenne su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni. Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da vam neće biti potrebni dodatni delovi ili pribor. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihov GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli rigorozne testove sigurnosti i da su potvrđeni kao visokokvalitetni proizvod. Bez obzira da li želite da montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da prevozite svoje stvari na siguran i pouzdan način.

Jedna od karakteristika ovih krovnih nosača su teleskopske šipke. Ove šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane su tako da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na ove šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Pored toga, kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Dodatni sigurnosni mehanizam su bezbednosne brave koje se nalaze na krovnim šapama.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, važno je da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu vožnju.

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.


Specifications (Specifikacije)

 • Materijal: Visokokvalitetni čelik
 • Tip šipki: Teleskopske
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Visokokvalitetni materijal
 • Kompletan set spreman za montažu
 • GS-TÜV sertifikat

Naručite svoje krovne nosače Porsche Cayenne (2003-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas i obezbedite sigurno i pouzdano prevozite na vašem vozilu. Ne propustite ovu odličnu ponudu samo na OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja