рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Ranch (1996-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13127 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO RANCH (1996-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Pezo Ranch su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Čvrsti i izdržljivi krovni nosači za Pezo Ranch

Ukoliko vam je potreban efikasan način transporta tereta na krovu vašeg vozila, krovni nosaci Pezo Ranch (1996-2008) su savršeno rešenje za vas. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i pružaju sigurnost tokom putovanja.

Kompletan set spreman za ugradnju

Krovni nosaci Pezo Ranch dolaze kao kompletnan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju na vozilo. Bez potrebe za dodatnim alatima, možete ih lako montirati i spremni su za upotrebu. Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim verzijama krovova vozila, uključujući i vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i vozila sa standardnom šinom.

Sigurnost i kvalitet

Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, garantujući njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti sigurni da ćete sa ovim krovni nosačima pružiti optimalnu podršku za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Šipke ovih krovni nosača su teleskopske, napravljene od visokokvalitetnog čelika. One se lako mogu podesiti i ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas, obezbeđujući savršeno prianjanje i stabilnost. Takođe, ove šape su obložene EPDM gumom, čime se dodatno štite krovne šine od ogrebotina. Kako biste se osećali sigurno tokom vožnje, krovne šape su opremljene sa bezbednosnim bravama.

Jednostavna instalacija i upotreba

Krovni nosaci Pezo Ranch (1996-2008) su jednostavni za instalaciju, ali preporučujemo da pažljivo pročitate priložene uputstva za montažu kako biste se uverili da je postupak pravilno izvršen. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu ovog proizvoda.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Pezo Ranch
 • Godište: 1996-2008
 • Materijal: Čelik
 • Montaža: Teleskopske šipke
 • Rastojanje između šina: 80cm – 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Čvrsti i izdržljivi čelični nosači
 • Jednostavna instalacija i upotreba
 • Kompatibilni sa različitim tipovima krovova vozila

Pobrinuli smo se da ovi krovni nosači Pezo Ranch pruže sigurnost, pouzdanost i jednostavnu upotrebu. Uvereni smo da ćete uživati u njihovim prednostima i praktičnosti tokom putovanja. Neodoljiva kombinacija kvaliteta, sigurnosti i pristupačne cene čini ove krovne nosače savršenim izborom za vaše vozilo.

Naručite svoje krovne nosače Pezo Ranch (1996-2008) već danas i olakšajte transport svojih stvari na najbolji mogući način!

Zovite nas!

Imate dodatna pitanja ili vam je potrebna dodatna informacija o ovim krovnim nosačima? Kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte, dostupni smo vam da vam pomognemo. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

Pros

 • Čvrsti i izdržljivi čelični nosači
 • Jednostavna instalacija i upotreba
 • Kompatibilni sa različitim tipovima krovova vozila
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja