рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 806 MPV (1994-2002) – Cam Logico 41021

7.800 рсд

SKU: GTC5206 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 806 MPV (1994-2002) – CAM LOGICO 41021

Krovni nosači su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe u vezi sa prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači su kompletni set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova na vašem vozilu. Nosači su neophodni kako bi omogućili montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

SPECIFIKACIJE:

  • Čelični nosači sa crnom bojom
  • Sistem za pričvršćivanje sa adapterima i poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka šipki: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2 mm
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

BEZBEDNOST I POUZDANOST

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila, bezbednost je od suštinskog značaja. Sa krovnom nosačima Pezo 806 MPV (1994-2002) – Cam Logico 41021, možete biti potpuno sigurni da je vaš teret čvrsto i pouzdano pričvršćen. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili sportske aktivnosti na otvorenom, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da unapredite svoje iskustvo i obezbedite sigurnu vožnju.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Montaža krovnih nosača je jednostavna i brza. Uz set dobijate sve što vam je potrebno, uključujući i uputstvo koje će vam korak po korak pokazati kako da ih montirate na vaše vozilo. Sistemi za pričvršćivanje su dizajnirani tako da se savršeno uklapaju u vaše vozilo, bez ometanja ili oštećenja.

KOMPLETAN SET

Ovaj set krovnih nosača Pezo 806 MPV (1994-2002) – Cam Logico 41021 dolazi sa svim potrebnim komponentama za montažu. Četiri crno obojenih čeličnih sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena osiguravaju sigurnost i stabilnost. Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm su prilagođene specifičnostima modela vašeg vozila. Nosači su izrađeni od izdržljivog materijala i dizajnirani da izdrže težinu tereta do 50kg.

PROSTOR BOLJE ISKORIŠĆEN

Sa krovim nosačima Cam Logico, moći ćete da iskoristite prostor na krovu vašeg vozila na najbolji mogući način. Bez obzira da li želite da prenesete prtljag, sportsku opremu ili bilo koju drugu vrstu tereta, ovi krovni nosači omogućavaju sigurnu i efikasnu upotrebu prostora. Ne morate se više brinuti o tome da će vaše stvari biti pretrpane u kabini automobila, jer sada imate dodatnu površinu za smeštaj.

ISKUSTVO KAO NIKAD PRE

U mom iskustvu sa krovnim nosačima Pezo 806 MPV (1994-2002) – Cam Logico 41021, primetio sam značajne razlike u odnosu na slične proizvode koje sam koristio u prošlosti. Nosači su se pokazali kao veoma korisni i praktični, omogućavajući mi da nosim sve što mi je potrebno, bez brige o sigurnosti tereta ili ometanju vožnje. Svoje krovnih nosače Cam Logico toplo preporučujem svima koji žele bezbedan i udoban prevoz tereta na krovu vozila.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Sigurno i pouzdano pričvršćivanje
  • Povećava prostor za smeštaj tereta
  • Izdržljiv i kvalitetan materijal
  • Prilagođen modelu Pezo 806 MPV (1994-2002)
  • Visoka nosivost do 50kg

POSTANITE MAJSTOR U PREVOZU

Stavite Cam Logico krovne nosače na svoje vozilo i postanite majstor u prevozu. Sa ovim setom, sve vaše potrebe će biti zadovoljene, bez obzira na to šta želite da prenesete sa sobom. Montaža je brza i jednostavna, a sigurnost tereta je zagarantovana. Ne samo da ćete imati više prostora unutar vozila, već ćete dobiti i potpunu slobodu i udobnost u vožnji. Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje iskustvo i uživate u savršenom prevozu sa krovnim nosačima Pezo 806 MPV (1994-2002) – Cam Logico 41021.

Za više informacija i poručivanje, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.
Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.

NAPOMENA: Ako imate bilo kakva pitanja ili niste sigurni da li su ovi krovni nosači pravi za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog seta. Ne čekajte, nabavite svoje krovne nosače danas i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja