рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 407 SW (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5813 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 407 SW (2008-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Prednosti

  • Izdržljive aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Pogodno za različite vrste krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Krovni nosači Pezo 407 SW (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealni za sve vaše potrebe prevoza na krovu vašeg vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su čvrsti i izdržljivi, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Sa ovim nosačima, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, pružajući vam veću fleksibilnost i praktičnost za putovanja.

Sveobuhvatan set nosača za krov

Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Krovni nosači Pezo 407 SW (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M, su kompletni set potreban za montažu nosača na vašem vozilu. Uključuje sve što vam je potrebno za sigurno i stabilno postavljanje na krov. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm, što omogućava dovoljno prostora za montažu vaših teretnih dodataka.

Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Krovne šape se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Uputstvo za montažu i bezbednost

Za sigurnu upotrebu ovog proizvoda, molimo vas da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosno Uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost tokom putovanja.

Zaključak

Krovni nosači Pezo 407 SW (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vašeg vozila. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim šipkama, elegantnim dizajnom i jednostavnom montažom, ovi nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Izrađeni sa najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti, ovaj set nosača osigurava da vaš teret bude čvrsto postavljen i siguran tokom vožnje. Ne gubite vreme, nabavite svoj set nosača i uživajte u putovanju bez brige o prtljagu.

Prednosti:

  • Izdržljive aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Pogodno za različite vrste krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Napomena: Ova objava je napisana na osnovu zadatih detalja o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Pogledajte ovaj proizvod na Oxo Marketu i obezbedite sigurno i praktično prevozno rešenje za vaš Pezo 407 SW!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja