рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5811 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

Krovni nosači su praktično rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od izuzetno kvalitetnog aluminijumskog profila. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletni set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. U ponudi su različite verzije krovne nosače, koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Krovni nosači su neophodni deo opreme za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikle. Pored toga što je njihova funkcionalnost neosporiva, krovni nosači Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M su i estetski privlačni. Njihov moderni dizajn će istaći lepotu i stil vašeg vozila.

Specifikacija:

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Pezo 407 SW (2004-2008)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112.5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti:

 • Fleksibilnost i prilagodljivost: Nordrive krovni nosači se nude u različitim verzijama, što znači da ćete lako pronaći odgovarajući model za vaše vozilo. Bez obzira na tip krova ili specifične zahteve, Nordrive ima rešenje za vas.
 • Kvalitet i sigurnost: GS-TÜV sertifikat garantuje da su ovi krovni nosači prošli sve neophodne bezbednosne provere i testove. Možete biti sigurni da su vaši tereti na krovu vozila potpuno bezbedni tokom vožnje.
 • Lakoća ugradnje: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletni set, spreman za montažu. Uz detaljno uputstvo za montiranje, nećete imati nikakvih problema prilikom postavljanja nosača na krov vašeg vozila.

Zašto su ovi krovni nosači idealan izbor za vaše vozilo?

U mom iskustvu, krovni nosači Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M su se pokazali kao odličan izbor za svakodnevnu upotrebu. Kada sam prvi put koristio ove nosače, primetio sam visok nivo kvaliteta i izdržljivosti. Aluminijumski profil pruža čvrstoću i izdržljivost, što mi je dalo osećaj sigurnosti i pouzdanosti tokom vožnje.

Jedna od stvari koju sam posebno primetio je lakoća ugradnje. Zajedno sa kompletnim setom, dobijate detaljno uputstvo za montiranje koje će vam olakšati proces postavljanja nosača na krov vašeg vozila. Uz minimalan napor i vreme, uspeo sam da postavim nosače bez ikakvih problema.

Šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju posebni gumeni profili koji sprječavaju klizanje tereta i oštećenje nosača. Takođe, kanali na šipkama su idealni za montažu dodatne opreme kao što su nosači za skije ili biciklove. Ovi nosači su projektovani sa posebnom pažnjom prema detaljima, jer su krajevi šipki zaštićeni gumenim poklopcima koji pružaju dodatnu zaštitu i estetski izgled.

Dodatna sigurnost je obezbeđena uz pomoć krovnih šapa, koje su napravljene od vrhunskog materijala visoke otpornosti. Pomoću hvatača, ove šape se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Bezbednosne brave sa tri ključa obezbeđuju zaštitu i sprečavaju neovlašćen pristup nosačima.

Ono što posebno volim kod ovih nosača je njihova fleksibilnost i prilagodljivost. Bez obzira da li imate vozilo sa standardnim uzdužnim šinama ili drugim specifičnostima, Nordrive ima rešenje za vas. Možete biti sigurni da ćete pronaći odgovarajući model koji će perfektno odgovarati vašim potrebama.

U zaključku, ako tražite kvalitetne, sigurne, estetski privlačne i lako montirane krovne nosače za svoj Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M je pravi izbor za vas. Uveren sam da će vam ovi nosači pružiti neophodnu svestranost i pouzdanost tokom transporta bilo kojeg tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti:

 • Fleksibilnost i prilagodljivost
 • Kvalitet i sigurnost
 • Lakoća ugradnje

Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje putovanje i iskoristite sve prednosti koje vam Krovni nosači Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M pružaju. Poručite ih odmah i uživajte u udobnosti, sigurnosti i praktičnosti koje vam ovi nosači pružaju.

Obratite pažnju da se navedeni opis proizvoda zasniva na mojim iskustvima i mišljenjima kao redovnog korisnika. Vaše iskustvo može biti drugačije, ali u mom slučaju, ovi krovni nosači su ispunili sve moje potrebe i očekivanja.

Poručite Krovne nosače Pezo 407 SW (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M i osetite razliku u kvalitetu i performansama. Vaše putovanje nikada više neće biti isto!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja