рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 308 II (2013-) 5 vrata – Cam Logico 41131

7.800 рсд

SKU: GTC10702 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 308 II (2013-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41131

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Cam Logico krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu sigurnost i trajnost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Predstavljaju neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Idealno za Peugeot 308 II (2013-) 5 vrata

Predstavljamo vam krovne nosače specijalno dizajnirane za Peugeot 308 II (2013-) sa 5 vrata. Ovi nosači su savršeno prilagođeni vašem vozilu, obezbeđujući optimalnu montažu i sigurnost tokom putovanja. Prikazana cena odnosi se na kompletan set krovnih nosača za ovo specifično vozilo.

Kvalitetni materijali za maksimalnu sigurnost

Cam Logico krovni nosači izrađeni su od izdržljivog čeličnog profila koji garantuje visok nivo sigurnosti. Sa četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena, ovi nosači pružaju pouzdanu i sigurnu vezu sa vašim vozilom.

Izdržljive šipke sa zaštitnim omotačem

Set krovnih nosača uključuje dve čelične šipke dostupne u dužinama 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm, ove šipke pružaju optimalnu nosivost i izdržljivost. Dodatno, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji garantuje dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Bezbednost i pouzdanost tokom svakog putovanja

Cam Logico krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete teret bez ikakvih briga. Bez obzira da li se radi o koferima, biciklima ili opremi za zimske sportove, ovi nosači će se izboriti sa svim vašim potrebama. Neka svako putovanje bude sigurno i bezbedno sa Cam Logico krovnim nosačima.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja o krovnom nosaču Peugeot 308 II (2013-) 5 vrata – Cam Logico 41131. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice oko odgovarajućih nosača za vaše vrste vozila, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da donesete pravu odluku. Neka vaše vozilo bude spremno za sve avanture uz Cam Logico krovni nosač.

Prednosti

  • Kvalitetni čelični profili za maksimalnu sigurnost
  • Izdržljive šipke sa zaštitnim omotačem za dugotrajnu upotrebu
  • Preporučena nosivost od 50kg za sve vaše potrebe prevoza
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja