рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 308 I (2007-2013) 5 vrata – Cam Logico 41085

9.850 рсд

SKU: GTC6069 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 308 I (2007-2013) 5 VRATA – CAM LOGICO 41085

Krovni nosači su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

SPECIFIKACIJE

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljine čeličnog profila 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg.

Dakle, ovaj set krovnih nosača je potpuno rešenje za vaše potrebe prevoza prilikom putovanja. Možete ih koristiti za montiranje krovnih kofera kako biste obezbedili dodatni prostor za pakovanje tokom vašeg putovanja. Osim toga, ovi krovni nosači su praktični i za montiranje ski nosača ili nosača bicikla, što vam omogućava da ponesete svoju opremu za zimske sportove ili bicikl za vašu aktivan odmor.

Uz Cam Logico krovne nosače, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne nosače koji će sačuvati stabilnost i sigurnost vašeg prtljaga tokom putovanja. Materijali od kojih su izrađeni, poput visokokvalitetnog čeličnog profila, garantuju izdržljivost i dugotrajnost.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, primetio sam da su veoma jednostavni za montažu. Uz set dolaze detaljne uputstva koja vam lako objašnjavaju korake za pravilno postavljanje nosača na vaše vozilo. Sam proces montaže je brz i jednostavan, a možete se osloniti na snažno držanje kada je nosivost u pitanju.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih krovnih nosača je njihova svestrana upotrebljivost. U zavisnosti od vaših potreba, možete koristiti različite dodatke kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla. To vam pruža mogućnost da prilagodite nosače različitim situacijama i avanturama.

Kada sam testirao ove krovne nosače, primetio sam da su veoma stabilni čak i pri vožnji većim brzinama ili tokom vožnje po neravnim terenima. To mi je pružilo osećaj sigurnosti i mira tokom puta. Nikada nisam imao probleme sa vibracijom ili pomeranjem prtljaga tokom vožnje.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete velike količine prtljaga ili opreme. Čak i ako imate veliku porodicu ili često putujete sa puno stvari, ovi krovni nosači će se pobrinuti da sve stane i bude sigurno tokom putovanja.

Uz ovaj set krovnih nosača dolazi i garancija na kvalitet. To je još jedan razlog da se osećate sigurno prilikom kupovine. Cam Logico je poznat po svojoj pouzdanosti i kvalitetu proizvoda, a kada kupujete kod nas, možete biti sigurni da ste dobili visokokvalitetne krovne nosače koji će trajati dugi niz godina.

Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Svestrana upotreba za krovne kofera, ski nosača ili nosača bicikla
– Visoka nosivost od 50kg

Za više informacija i poručivanje, molimo pozovite nas na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Napomena: Cene su podložne promeni. Molimo da proverite najnovije informacije na našoj veb stranici.

Za vaše sigurno i udobno putovanje – krovni nosači Pezo 308 I (2007-2013) 5 vrata – Cam Logico 41085!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja